foto: James Gourley/Shutterstock/ Vida Press
Viens likums visiem. Raselu Krovu neielaiž restorānā
Aktieris Rasels Krovs ar draudzeni Britniju Teriotu.
Slavenības
2023. gada 2. marts, 09:44

Viens likums visiem. Raselu Krovu neielaiž restorānā

Jauns.lv

Holivudas zvaigznei Rasselam Krovam (58) un viņa draudzenei Britnijai Teriotai (31) atteikta apkalpošana restorānā Austrālijā, jo pāris nebija ievērojis iestādes noteikto ģērbšanās stilu jeb dreskodu. Par to vēsta izdevums “NY Post”.

Pāris vēlējies ieturēt pusdienas japāņu restorānā “Mr. Miyagi” Melburnā, bet personāls viņiem atteicis ieeju. Aktiera menedžeris Grants Vandenbergs stāsta, ka Rasels Krovs ar draudzeni restorānā ieradies uzreiz pēc tenisa spēles. Menedžeris norādījis, ka viņa klients bija ģērbies “pilnīgi jaunā "Ralph Lauren" polo kreklā”.

Rasels Krovs ar draudzeni Britniju Teriotu

gallery icon

Restorāna oficiālajā mājaslapā ēdināšanas uzņēmums raksturots kā “ikdienišķs, bet moderns”. “Mr. Miyagi” pārstāvji arī brīdina potenciālos viesus, ka sporta apģērbā un iešļūcenēs restorānā ieeja ir aizliegta.

“Mēs pret visiem viesiem izturamies vienādi. Un nav svarīgi, vai jūs esat Rasels Krovs vai parasts cilvēks. Mums ir dreskods, kuram sekojam, un tas visiem ir vienāds. Personīgi es nekad nemēģināšu iegriezties labā restorānā, ja būšu ģērbies šortos un iešļūcenēs,” žurnālistiem paziņojis ēdināšanas uzņēmuma īpašnieks Kristians Kleins.

Kleins paskaidrojis, ka darbinieks, kurš atteicis Krovam apkalpošanu, aktieri nav pazinis, un piebildis, ka sanākusi “ļoti nepatīkama situācija visiem”.

Pēc incidenta restorāna oficiālajā “Instagram” lapā parādījies jautrs ieraksts ar restorāna “jauno izkārtni”, uz kuras rakstīts: “Ģērbieties elegantā ikdienas stilā, ja neesat Rasels Krovs, bet pēc tam velciet vienalga ko.”

“Dārgais Rasel, šķiet, ka jūsu pēdējā apciemojuma reizē mēs bijām piecēlušies ar nepareizo kāju. Pēc ilgām pārdomām par notikušo esam veikuši paliekošas izmaiņas mūsu dreskodā. Mēs priecāsimies jūs nākotnē redzēt atkal,” teikts parakstā pie fotogrāfijas.