Slavenības
2023. gada 1. marts, 11:38

VIDEO: "Padodiet man to kasku!" Raimonds Pauls turpina jokot

Jauns.lv

Maestro Raimonds Pauls, kā zināms, ir no tiem, kas labprāt pajoko. Šoreiz video viņš redzams automašīnā ar kādu jaunu meiteni.

Video redzams, ka auto pie stūres sākotnēji sēž kāda jauna meitene, bet viņai blakus – Raimonds Pauls, kas, pēc scenārija, iespējams, domāts kā viņas auto instruktors.

Video meitene minstinās uzsākt braukšanu, tāpēc Pauls viņai jautā: “Klausies, tu pirmo reizi brauc? Tu saproti, uz kuru pusi tu brauc? Uz priekšu? Vai atpakaļ? Man tev būs jāparāda!”

Nākamajā video jau redzams, ka Raimonds Pauls ir pie stūres un rāda meitenei, kur ir gaismu slēdži, kur aizdedze. Visbeidzot viņš saka: “Padodiet man to kasku!”, un no auto aizmugures viņam tiek pasniegta autosportista ķivere.

Pirms braukšanas viņš meitenei pacilāti saka: “Viss, kas notiek, ir tikai pirms atraisīšanās!”

Tālāk video redzams, kā auto traucas drifta hallē, un skaidrs, ka autovadītājs ir cits, tomēr interesanti, ka Raimonds Pauls piekritis piedalīties sev tik ļoti netipiskā sporta veidā.

Kā norāda video autori - koris "Kamēr...", "videoklips tapis mūsu vasaras koncertam "Viļņu Jaunie Atspulgi", kur īsfilmu sērijā cildinājām kora "Kamēr..." draugus komponistus. Ar vislielāko cieņu pret Maestro šis video atspoguļo mūsu ilggadējo draudzību vieglā komēdijā."