foto: Twitter @madonna
Madonnu pametis par viņu 41 gadu jaunākais mīļākais
Madonna un Endrjū Darnels.
Slavenības
2023. gada 26. februāris, 16:34

Madonnu pametis par viņu 41 gadu jaunākais mīļākais

Jauns.lv

64 gadus vecā amerikāņu dziedātāja Madonna paziņojusi, ka izjukušas viņas attiecības ar 23 gadus veco modeli Endrjū Darnelu, vēsta “Page Six”.  Madonnai pietuvināti ļaudis vēsta, ka slavenība pašlaik piedzīvo emocionālu krīzi, saistītu ar pašpārliecinātību, un tas ir atstājis pēdas attiecībās ar Darnelu. Zinātāji norāda, ka patiesais attiecību iziršanas iemesls ir Darnela jaunā aizraušanās ar kādu skaistuli, kas ir vairāk atbilstoša viņa vecumam.

Madonna gan atklāj, ka viņai patiesībā esot vienalga par izirušajām attiecībām, jo viņa Darnelu neesot mīlējusi.

"Attiecības ar Darnelu sākās nejauši, tāpēc viņa nepārdzīvo. Tas vienkārši notika sliktā laikā. Viņai ir zināma krīze, un tas nepalīdz attiecību veidošanai. Viņai bija ļoti jautri ar Endrjū, bet nekas vairāk," par Madonnas privātās dzīves līkločiem “Page Six” pastāstīja kāds viņas tuvs paziņa.

Madonna "Grammy 2023" balvu ceremonijas vakarā un "afterparty" ballītē

gallery icon

Madonna ir bijusi oficiāli precējusies divas reizes. Viņas pirmais vīrs bija Šons Penns, otrs – režisors Gajs Ričijs. Otrajā laulībā viņa dzemdēja dēlu, un vēlāk viņi adoptēja vēl vienu zēnu.

Madonna adoptēja arī divas meitenes, taču tas notika pēc šķiršanās no Ričija.

Ir zināms, ka viņai bijuši gana daudz romānu ar jauniem un simpātiskiem puišiem. Viņu vidū ir fitnesa treneris Karloss Leons, kuram Madonna laida pasaulē meitu Lurdesu.

Madonnas meita Lurdesa jeb Lolahol videoklipā dziesmai “Cuntradiction”

gallery icon