foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - itāļu drāma, bīstama pokerspēle un robežu pārvarēšana
Kadrs no filmas "Kritiens".
TV
2023. gada 16. februāris, 21:00

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - itāļu drāma, bīstama pokerspēle un robežu pārvarēšana

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties seriālu "Ar skatu uz jūru", trilleri "Blefotājs" un drāmu "Kritiens".

Kad sapņi pārtrūkst

Neapole joprojām ir organizētās noziedzības cietoksnis. Bet pusaudži Filipo un Karmīns nekad iepriekš nebija iedomājušies iet šo ceļu.

Filipo nāk no pārtikušas ģimenes un sapņo kļūt par mūziķi. Karmīns vēlas kļūt par slavenu frizieri. Tomēr abi ir pastrādājuši smagus noziegumus, viņu sapņi pārtrūkst, un viņiem tiek atņemta brīvība. Vai jaunieši būs pietiekami spēcīgi, lai iestātos pret uzbrukumiem no cita aizturētā Ciro – jaunā, topošā noziedzības bosa? Kādas ieslodzījumā ir mīlestības iespējas, jo Filipo iemīlas… Lai gan cietuma direktore Paola un iestādes darbinieks Masimo joprojām cenšas palīdzēt šiem nepilnīgajiem bērniem, zēni un meitenes aiz restēm bieži tiek atstāti dzīvojam savā nodabā. Viņiem ir skaists skats uz jūru, kas sola nākotni, kurā viņu sapņi tomēr varētu arī piepildīties.

Seriāla "Ar skatu uz jūru" ("Mare fuori") pirmās divas sezonas skatieties "Tet Tv+ Filmas un seriāli" latviešu vai itāliešu valodā.

Bīstamā pokerspēle

Ekscentriska miljardiera mājā tiek sarīkota pokera partija, kurā likmes ir tik augstas kā vēl nekad.

Taču svešinieku iebrukums izmaina vakara gaitu – tagad uz spēles ir liktas arī klātesošo dzīvības. Asa sižeta filmas "Blefotājs" ("Poker Face)" režisors un viens no galveno lomu atveidotājiem – Holivudas zvaigzne Rasels Krovs.

Filmu "Blefotājs" skatieties "Tet TV+ Filmu noma" angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Pārvarēt robežas

Labākajām draudzenēm Bekijai un Hanterei dzīve ir saistīta ar baiļu pārvarēšanu un savu iekšējo robežu pārkāpšanu.

Pēc tam kad viņas ir uzkāpušas vairāk nekā 600 metru augstumā, nomaļa un pamesta televīzijas torņa virsotnē, viņām vairs neizdodas atgriezties lejā. Tagad Bekijas un Hanteres draudzība un kāpšanas prasme tiks pakļautas vēl nebijušam izdzīvošanas testam.

Filmu "Kritiens" ("Fall") skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli" angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.