foto: Anthony Behar/Sipa USA/ Vida Press
Atklāts, ko Megana Mārkla vēl krietni pirms iepazīšanas ar princi Hariju rakstīja par princesi Ketrīnu viņas kāzu dienā
Megana Mārkla 2014. gadā.
Slavenības
2023. gada 15. februāris, 18:55

Atklāts, ko Megana Mārkla vēl krietni pirms iepazīšanas ar princi Hariju rakstīja par princesi Ketrīnu viņas kāzu dienā

Jauns.lv

Atklātībā nonācis ieraksts, ko Megana Mārkla savulaik veikusi savā dzīvesstila blogā "The Tig" (kurš pēc ieprecēšanās britu karaļnamā dzēsts). Šis raksts atklāj Saseksas hercogienes patiesās jūtas par karaļnamu princesēm - un tas nav glaimojošs. Ieraksts blogā tapis vairākus gadus, pirms Megana pati iepazinās ar īstu princi un nonāca karaļnamā.

Meganas ierakstā, kas tapis 2014. gadā, kad viņa vēl filmējās seriālā “Suits”, viņa atklāj, ka bērnībā sapņojusi būt par “karaļnama dumpinieci”, nevis kluso “Pelnrušķīti”. To Megana atzinusi, rakstot savas pārdomas par “princeses Keitas” kāzām.

Megana Mārkla seriāla “Suits” uzņemšanas laikā

gallery icon

Atgādināsim, ka Megana publiski vairākkārt apgalvojusi, ka pirms iepazīšanās ar Hariju visai maz ko zinājusi par britu karalisko ģimeni. Arī princis savā biogrāfiskajā grāmatā “Spare” (“Rezervists”) raksta, ka Megana “tikpat kā neko” nav zinājusi par viņa radiniekiem un nekad nebija meklējusi par viņiem informāciju internetā.

Megana Markla atzīta par „Google” visvairāk meklēto TV aktrisi

Prinča Harija draudzene kanādiešu aktrise Megana Markla 2016. gada nogalē atzīta par vietnē „Google” visvairāk meklēto TV aktrisi.

gallery icon

Harijs pat izteicies, ka viņa sieva nav pazinusi princi Endrū un kļūdaini noturējusi par karalienes asistentu, jo viņš tobrīd turējis monarhes rokassomiņu.

Tomēr Meganas 2014. gadā blogā veiktais ieraksts, kur viņa stāsta par prinča Viljama un Keitas Midltones 2011. gadā notikušajām kāzām, liek domāt, ka viņa ne tikai lieliski zināja britu karaliskās ģimenes pārstāvjus, bet viņai bija arī savs spēcīgs viedoklis par monarhiju un tās daudzajām tradīcijām, un viņa to paudusi dažus gadus pirms iepazīšanās ar savu topošo vīru.

Megana Markla apstiprina attiecības ar princi ar kaklarotas palīdzību

Aktrise Megana Markla nēsā zelta ķēdīti, ko rotā divi burtiņi – „M” un „H”, kas ir viņas un prinča Harija ...

gallery icon

“Mazas meitenes sapņo kļūt par princesēm,” Megana rakstīja savā blogā, pirms norādīja: “Es, piemēram, biju pārņemta ar Varas princesi She-Ra.”

“Tiem no jums, kas nav pazīstami ar astoņdesmitajos gados tapušo animācijas seriālu, She-Ra ir He-Man dvīņumāsa un zobenu pārvaldoša karaliska dumpiniece, kura ir zināma ar savu spēku.”

“Mēs pavisam noteikti te nerunājam par Pelnrušķīti!”

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon

Turpinājumā Megana norādījusi, ka daudzas jau pieaugušas sievietes aizvien glabā “bērnības fantāzijas” par kļūšanu par princesēm, bet pēc tam veltīja vairākas skarbas piezīmes par sabiedrības apmātību ar Viljama un Ketrīnas kāzām 2011. gadā.

Karaliskās kāzas: tā precējās hercogiene Ketrīna un princis Viljams 2011. gada aprīlī

2011. gada 29. aprīlī visa Lielbritānija svinēja gadsimta notikumu - prinča Viljama kāzas ar viņa līgavu Keitu Midltoni.

gallery icon

“Šķiet, ka pieaugušas sievietes glabā šo bērnības fantāziju,” viņa rakstīja. “Paskatieties uz pompu un izrādīšanos, kas saistīts ar karaliskajām kāzām un nebeidzamajām sarunām par princesi Keitu.”

Atklātībā nonākušais Meganas bloga ieraksts par karalisko ģimeni atkal liek apšaubīt viņas agrāk teiktos vārdus, ka pirms iepazīšanās ar princi Hariju viņa tikpat kā neko nav zinājusi par britu karaļnamu un tā vecākajiem pārstāvjiem.

Skaistākie mirkļi no prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām

gallery icon

Bijusī seriāla “Suits” zvaigzne vairākkārt uzsvērusi, ka ļoti maz zinājusi par britu karalisko ģimeni – viņa to apgalvoja arī Oprai Vinfrijai sniegtajā intervijā 2021. gada pavasarī. Megana stāstīja, ka uzaugusi, “neko daudz nezinot par britu karalisko ģimeni”. Turpretī kāda no Mārklas bērnības draudzenēm vēlāk norādījusi, ka Megana bijusi kā “apsēsta” ar karaļnamu agrā jaunībā.

Arī tīnes gados, viesojoties Anglijā, Megana ir nofotografējusies piemiņai pie Bekingemas pils, kas ir britu monarha galvenā rezidence.

Ar princi Hariju Megana iepazinās 2016. gadā.