foto: AFP/Scanpix
Bejonsa pēc septiņu gadu pauzes dodas pasaules tūrē. Cik maksā biļetes?
Popzvaigzne Bejonsa
Slavenības
2023. gada 2. februāris, 13:40

Bejonsa pēc septiņu gadu pauzes dodas pasaules tūrē. Cik maksā biļetes?

Jauns.lv

Popmūzikas zvaigzne Bejonsa 1. februārī paziņojusi, ka pēc septiņu gadu pārtraukuma atkal dosies pasaules solo turnejā. Jau šodien, 2. februārī, biļetes uz unikālo notikumu bija pieejamas faniem Lielbritānijā.

Lielbritānijas telekomunikāciju pakalpojumu sniedzēja "O2" klienti bija pirmie, kuriem tika dota piekļuve tūres "Renaissance" biļetēm no plkst. 10 rītā, tomēr jau neilgi pēc pircēju sarosīšanās sāka pienākt arī ziņojumi par problēmām tīmekļa vietnē.

Tie, kuriem biļetes izdevās nopirkt, ziņo, ka koncerta biļešu cenas svārstās no 56 mārciņām (62 eiro) līdz 199 mārciņām (223 eiro), savukārt VIP vietas ar sēdvietām "uz skatuves" nopērkamas par iespaidīgu summu - sākot no 1950 līdz 2390 mārciņām (2186 līdz 2680 eiro).

Biļešu iepriekšpārdošana turpināsies arī piektdien un pirmdien.

Popdīva Bejonsa un viņas lielākais atbalsts - vīrs Jay-Z

gallery icon

Kopumā Bejonsa tūres laikā sniegs 43 koncertus, reklamējot savu jaunāko "Grammy" balvai nominēto albumu "Renaissance". Koncerttūre tiks atklāta ar koncertu Zviedrijā 10. maijā. Pēcāk Lielbritānijā paredzēti veseli pieci koncerti.

Bejonsa tūres laikā viesosies arī Beļģijā, Francijā, Spānijā, Vācijā, Nīderlandē, Polijā un Kanādā, bet tūres noslēgums gaidāms ASV.

Kā norāda BBC, biļetes uz jauno koncertturneju nopērkamas līdzīgā cenā kā 2018. gadā, kad Bejonsa devās tūrē kopā ar savu vīru, reperi Jay-Z, tomēr VIP biļetes gan šoreiz ir krietni dārgākas, cenai paaugstinoties pat četras reizes.

Žurnāls "Billboard" prognozē, ka piecu mēnešu turnejas laikā Bejonsa varētu nopelnīt līdz pat 275 miljoniem dolāru.

Krāšņā Bejonsa ikdienā un uz skatuves

„Visskaistākā ir smaidoša sieviete,” saka amerikāņu skaistuma, modes un mūzikas ikona Bejonse

gallery icon

Bejonsa un hercogiene Megana satiekas filmas "The Lion King" pirmizrādē

Filmas "The Lion King" pirmizrādē Londonā 2019. gada 14. jūlijā tiekas popzvaigzne Bejonsa un Saseksas hercogiene Megana.

gallery icon