foto: Mirrorpix / Vida Press
Selma Haijeka uz kāzām ierodas kleitā, kādu reti kura uzdrošinātos vilkt
Aktrise Selma Haijeka.
Slavenības
2023. gada 2. februāris, 05:56

Selma Haijeka uz kāzām ierodas kleitā, kādu reti kura uzdrošinātos vilkt

Jauns.lv

56 gadus vecā meksikāņu izcelsmes amerikāņu aktrise izvēlējusies ļoti drosmīgu tērpu. Selma Haijeka Pino uz slavenu draugu kāzām ieradusies kleitā, kādu ne katra dāma atļautos vilkt.

Filmas “Frīda” zvaigzne nesen apmeklējusi latino dīvas Dženiferas Lopesas bijušā vīra kāzas. Dziedātājs Marks Antonijs apprecējies ar modeli Nadju Fereiru, kura ir 31 gadu jaunāka par viņu. Svinības notika Maiami. Selma sociālajos tīklos parādījusi, kādā tērpā apmeklējusi draugu svinības. Holivudas dīva izvēlējusies gaisīgu grieķu stila vakarkleitu maigā pistāciju tonī.

Tērps ar drosmīgi dziļo dekoltē bija izšūts zaigojošiem akmentiņiem un akcentēja aktrises sievišķīgo augumu un viņas kuplās krūtis. Selma matus bija saņēmusi šķietami paviršā mezglā, ļaujot dažām šķipsnām brīvi krist pār seju.

Vizāžisti aktrisei izveidojuši vakara grimu, vēršot akcentu uz lūpām, kas krāsotas koši sarkanas. Pozējot fotogrāfijai, Selma ieņēmusi juteklisku pozu, ļaujot kamerai iemūžināt viņas dekoltē visā tā krāšņumā.

Faniem iepaticies aktrises drosmīgais koptēls. “Interesanti, kā var elpot ar šādu dekoltē?”, “Cik lieliska, nav ko piebilst”, “Nu ļoti drosmīgi, jutekliski un seksīgi!”, “Grezns tērps greznai sievietei,” slavē Selmas fani internetā.

No pludmales līdz vīnogu laukiem: Selmas Haijekas košā dzīve "Instagram" mirkļos

gallery icon

Markam Antonijam (īstajā vārdā Marko Antonio Municam) šī ir jau ceturtā laulība, un viņam kopumā ir seši bērni. Pirmo meitu Arianu viņam 1994. gadā dāvāja draudzene Debija Rosado. Pāris bija tikai randiņu periodā, kad Antonijs adoptēja savas mīļotās dēlu Čeisu. No 1996. Līdz 1998. gadam viņš bija saderinājies ar dominikāņu-amerikāņu aktrisi Klodetu Lali.

Holivudas zvaigznes Selmas Haijekas stils uz sarkanā paklāja

gallery icon

2000. gada 9. maijā dziedātājs apprecējās ar bijušo skaistumkonkursa “Mis Visums” uzvarētāju Dajanaru Toresu. Šajā laulībā pasaulē nākuši divi dēli: Kristians Markuss un Raiens Adrians. Pāris izšķīrās 2002. gada sākumā. Vēlāk viņi atjaunoja attiecības un tā paša gada decembrī vēlreiz deva viens otram laulības zvērestu. 2003. gada oktobrī laulība tomēr izira, 2004. gada janvārī Dajanara pieprasīja oficiālu tās šķiršanu. Toresa pārdeva saderināšanās gredzenu, tā vietā nopirka briljantiem rotātu “Cartier” rokas pulksteni un sarakstīja grāmatu par dzīvi pēc šķiršanās.

Dženifera Lopesa un Marks Antonijs

gallery icon

2004. gada jūnijā Marks Antonijs apprecējās ar latino dziedātāju un aktrisi Dženiferu Lopesu. Viņi jau agrāk bija strādājuši kopā un deviņdesmitajos gados īsu brīdi bijuši arī pāris. 2008. gada 22. februārī pasaulē nāca pāra dvīņi Emme Maribela Munica un Maksimilians (Makss) Deivids Munics. Žurnāls “People” toreiz samaksāja sešus miljonus dolāru par tiesībām publicēt slavenā pāra jaundzimušo pirmās fotogrāfijas.

Marks Antonijs un Dženifera Lopesa izšķīrās 2011. gada jūlijā, Antonijs pieprasīja šķiršanos tiesā 2012. gada aprīlī, un laulību oficiāli šķīra 2014. gada jūnijā.

Dženifera Lopesa ar māsu Lindu un meitu Emmi satiek ASV pirmo lēdiju Mišelu Obamu

gallery icon

2014. gada novembrī Antonijs apprecējās trešo reizi, par sievu apņemot modeli Šenonu de Limu. 2016. gada novembrī pāris šķīrās un pēc mēneša paziņoja par oficiālu šķiršanās procesa sākšanu. Juridiski viņu laulība šķirta 2017. gada februārī.

Ar savu ceturto sievu - “Mis Visums” dalībnieci no Paragvajas Nadju Fereiru - dziedātājs saderinājās 2022. gada 13. maijā. Kāzas pāris nosvinēja šāgada 28. janvārī. Marka Antonija vedējtēva pienākums bija uzticēts bijušajam britu futbolistam Deividam Bekhemam.