Slavenības
2023. gada 30. janvāris, 19:06

Atklātībā nāk traģiskas detaļas par Elvisa Preslija meitas Lizas Marijas dzīvi neilgi pirms viņas nāves

Jauns.lv

Divus mēnešus pirms nāves dziedātāja un Elvisa Preslija vienīgā meita Liza Marija Preslija strauji notievējusi un atgriezusies pie narkotikām, atsaucoties uz avotu slavenības ģimenē, ziņo TMZ.

Pēc avota teiktā, Liza Marija Preslija vēlējusies labi izskatīties pasākumos, kas veltīti filmas "Elviss" iznākšanai. Viņa veica plastisko operāciju, sāka lietot svara samazināšanas medikamentus un pusotra mēneša laikā nometa līdz 20 kilogramiem.

Turklāt ģimenē atklāja, ka Preslija atgriezās pie narkotiku lietošanas - ar savu atkarību viņa cīnījās gadiem ilgi.

Izdevums norāda arī uz to, ka nāves dienā, 2023. gada 12. janvārī, Liza Marija Preslija sūdzējās par stiprām sāpēm vēderā. Precīzs nāves cēlonis kļūs zināms pēc visiem toksikoloģiskajiem testiem, kam būs nepieciešami vairāki mēneši.

foto: Chelsea Lauren/Shutterstock for HFPA/ Vida Press
Priscila Preslija, Ostins Batlers un Liza Marija Preslija 2023. gada. 10. janvārī.

Tāpat nesen kļuvis zināms, ka Priscila Preslija apstrīd mirušās meitas testamenta īstumu. Elvisa Preslija bijusī dzīvesbiedre vērsās tiesā ar lūgumu noteikt grozījumu īstumu, saskaņā ar kuru par uzticības personām Lizas Marijas trasta fonda pārvaldīšanā tiek iecelta vecākā meita Railija Kio un dēls Bendžamins Kio, kurš  2020. gadā izdarīja pašnāvību, bet pati Priscila un viņas biznesa partneris Berijs Sīgels no šīm funkcijām atbrīvojās.

Savā paziņojumā tiesai Priscila uzstāj uz 1993. gadā sastādīto un 2010. gadā galīgi apstiprināto dokumentu autentiskumu, saskaņā ar kuriem par transta fonda pārvaldniekiem jākļūst viņai un Sīgelam. Sieviete apgalvo, ka Līzas Marijas paraksts uz 2016. gada testamenta ir viltots, pats dokuments nav bijis notāra apstiprināts, un par to nav darīts zināms viņai, kā bija paredzēts saskaņā ar 2010. gada vienošanos.

foto: Vida Press
Elviss un Priscila Presliji ar jaundzimušo meitiņu Lizu Mariju 1968. gadā.