foto: Laurent Vu/SIPA/Shutterstock/ Vida Press / TikTok
Kailijas Dženeres pretrunīgi vērtētā kleita ar lauvas galvu piedzīvo jautras pārvērtības internetā
Kailija Dženere un "tiktokeris" Korijs O'Braiens.
Slavenības
2023. gada 27. janvāris, 05:43

Kailijas Dženeres pretrunīgi vērtētā kleita ar lauvas galvu piedzīvo jautras pārvērtības internetā

Jauns.lv

Kailijas Dženeres melnā samta kleita, kuru rotāja dabiska lieluma lauvas galva, izpelnījās nedalītu uzmanību. Tērps, kas ir no "Schiaparrelli" augstās modes kolekcijas, darināts no mākslīgās kažokādas, taču tik un tā saņēmis pretrunīgu vērtējumu. Savukārt daudzi šo novatorisko risinājumu ar zvēra galvu pie tērpa draudzīgi izsmējuši internetā.

Uzņēmējas un Kardašjanu klana jaunākās pārstāves Kailijas Dženeres izvēlēto tērpu cildināja dzīvniektiesību aizstāvji organizācija PETA. Viņi slavēja modes mākslinieku radošo pieeju mākslīgās kažokādas izmantošanai, kas ir “100% brīvs no nežēlības, demonstrē cilvēku atjautību un novērš dzīvnieku ciešanas.”

Turpretī visi Kailijas fani gan nebija sajūsmā par šo savdabīgo “Schiaparrelli” tērpu, kurā miljardiere apmeklēja Parīzes modes nedēļas skati. Neraugoties uz to, ka tērpa tapšanā nav cietis neviens dzīvnieks, daļa fanu uzskatīja, ka “Kylie Cosmetics” īpašniece ar šo tērpu popularizē nežēlību pret dzīvniekiem.

“Schiaparelli” tērpu kolekcija, ko papildina cilvēka roku darinātas dzīvnieku galvas

gallery icon

Savdabīgais tērps izpelnījies arī asprāšu uzmanību, kas tagad apspēlē šo ideju savos blogos. Jautru versiju piedāvā "TikTok" zvaigzne Korijs O’Braiens. Viņš “atkārtojis” Dženeres tērpu, apģērbu veikalā “H&M” nopērkot kleitu par 13 dolāriem un pie tās piestiprinot rotaļu lācīti, šādi aizstājot ideju par lauvas galvu.

Sarunā ar “Page Six” populārais tiktokeris sacīja: “Mirklī, kad ieraudzīju šo kleitu un redzēju visu to uzmanību, kas tai pievērsta, es zināju, ka piedāvāšu savu versiju šim tērpam.”

Korijs O’Braiens savu video parakstījis  kā “Korijs Dženers”. Stāstot, kā strādājis pie šī daudzu apspriestā tērpa atdarināšanas, viņš norāda: “Viena no manām mīļākajām nodarbēm ir, tvert šādus modes mirkļus un pēc tam padarīt par savējiem, ar humoru un radošu pieeju. Es zinu, ka par šo kleitu izcēlās ažiotāža, bet es tikai vēlējos izklaidēties un likt cilvēkiem smieties.”

Korijs, kurš ir profesionāls dejotājs, iepriekš atdarinājis arī Kimas Kardašjanas koptēlu, kad viņa 2022. gada “Met Gala” ballē ieradās Merilinai Monro piederējušajā leģendārajā kleitā.

 Kailijas Dženeres kleitu ar lauvas galvu parodējuši arī citi “TikTok” lietotāji, piedāvājot savas joku versijas par augšminēto tēmu.