foto: Stephen Lovekin/Shutterstock/ Vida Press
Roberts Patinsons divas nedēļas ievērojis kartupeļu diētu, lai notievētu
Roberts Patinsons.
Slavenības
2023. gada 24. janvāris, 15:38

Roberts Patinsons divas nedēļas ievērojis kartupeļu diētu, lai notievētu

Jauns.lv

Sāgas “Krēsla” (“Twilight”) zvaigzne Roberts Patinsons atklājis, ka gadu gaitā ir izmēģinājis neskaitāmas diētas, reiz pat divu nedēļu garumā pārticis tikai un vienīgi no kartupeļiem.

“Es būtībā esmu izmēģinājis katru modē nākušo diētu, kuru vien var iedomāties, izņemot konsistences diētu,” Roberts Patinsons (36) pastāstījis žurnāla “Evening Standard” jaunākā numura intervijā. “Reiz es divas nedēļas ēdu tikai kartupeļus un neko citu, lai attīrītu organismu. Tikai vārītus kartupeļus un Himalaju rozā sāli.”

“Acīmredzot organisms attīrās… tu noteikti zaudē svaru,” piebildis aktieris.

Patinsons pastāstījis, ka izmēģinājis arī keto diētu, domājot, ka varēs visu laiku pārtikt tikai no gaļas un siera plates.

“Bet es nesapratu, ka nedrīkstēs dzert alu, jo tas pilnībā sagrauj izvirzīto mērķi,” norādījis aktieris.

Patinsona komentāri sekojuši pēc diskusijas par to, ko sabiedrība sagaida un kādu spiedienu vīrieši izjūt, lai atbilstu konkrētam vizuālam tēlam.

“Jā, tas ir traki,” secinājis aktieris. “Ir ļoti, ļoti viegli iekrist tajā neprātā pat, ja tu tikai seko līdzi savam uzņemto kaloriju skaitam. Tas rada neparastu atkarību – tu nesaproti, cik mānīgi tas ir, līdz ir jau par vēlu.”

Roberts Patinsons sāgā „Krēsla”

Roberts Patinsons sāgā „Krēsla”.

gallery icon

Robertam Patinsonam, kurš popularitāti iemantoja ar lomām “Harija Potera” un “Krēslas” franšīzēs, bijusi pieredze ar diētām un fitnesa režīmu, kad viņš gatavojies dažādām kino lomām.

Roberts Patinsons filmas „The Lost City of Z” pirmizrādes vakarā Ņujorkā

gallery icon

Pavisam nesen, gatavojoties Brūsa Veina/Betmena lomai filmā “Betmens” (“The Batman”), Patinsons cītīgi strādājis pie savas fiziskās formas uzlabošanas, lai gan intervijās joko, ka neko daudz jau nav darījis. Aktieris ievērojis stingru diētu, kā rezultātā pat skaitījis uzņemtos “ūdens malkus” pirms ainām, kurās supervaroņu sāgā bija jāfilmējas bez krekla.