Trakā pasaule
2023. gada 17. janvāris, 14:04

Vai arī tu pamanīji rupju žestu? Krievijas pārstāve skaistumkonkursā "Miss Universe" parāda vidējo pirkstu

Jauns.lv

Kritikas krustugunīs nonākusi "Mis Visums" konkursa dalībniece Anna Linņikova no Krievijas. Vērīgākie skaistumkonkursa fani pamanījuši, ka Linņikova peldkostīmu šovā nepāsprotami publikai parādījusi vidējo pirkstu, vēsta Ukrainas ziņu dienests "Unian".

Annas Linņikovas dalība konkursā ilgu laiku bija zem jautājuma zīmes. Konkursa organizatori saņēma kritiku, ka Annai Linņikovai no Krievijas Federācijas joprojām tika atļauts piedalīties prestižajā skaistumkonkursā. Kā iemesls viņas iespējamai nepielaišanai konkursam bija Krievijas pārstāves boikotēšana dēļ Krievijas kara Ukrainā. "Mis Visums" organizatori beigu beigās tomēr piekrita Linņikovas dalībai.

Tomēr neskaidrību par dalību konkursā Krievijas dalībniece Linņikova bija ņēmusi pie sirds un, šķiet, ka vidējā pirksta demonstrēšana peldkostīmu šovā nebija nejauša.

Nepatīkamā situācija notika peldkostīmu šova laikā. Krievijas pārstāve Anna Linņikova uz skatuves iznāca rozā peldkostīmā un baltā apmetnī  peldkostīmā un baltā apmetnī.

foto: Youtube/Miss Universe.
Krievijas pārstāve Anna Linņikova uz skatuves iznāca rozā peldkostīmā un baltā apmetnī.

Pozējot un demonstrējot vēstījumu uz baltā apmetņa, viņa, šķiet, nepārprotami parādīja vidējo pirkstu, pēc smīnot nokāpa no skatuves.

foto: Youtube/Miss Universe.
Skaistumkonkursa fani ir sašutuši par rupjību.

15. janvārī Ņūorleānā (ASV) norisinājās skaistumkonkursa "Miss Universe" fināls. Par Mis Visumu tika kronēta modes dizainere, modele un šūšanas instruktore no Teksasas R'Bonnija Gabriela (R'Bonney Gabriel) no ASV.

Kronē "Mis Visums" skaistumkaralieni

15. janvārī Ņūorleānā (ASV) norisinājās skaistumkonkursa "Miss Universe" fināls. Par Mis Visumu tika kronēta modes dizainere, modele un šūšanas instruktore ...

gallery icon