foto: George Pimentel/Shutterstock/ Vida Press
14 slavenības, kuras pirmo reizi par māmiņām kļuva pēc četrdesmit
Hilarijai Svankai ir 48 gadi, un viņa gaida pirmdzimtos. Aktrisei būs dvīņi!
Slavenības
2023. gada 19. janvāris, 06:14

14 slavenības, kuras pirmo reizi par māmiņām kļuva pēc četrdesmit

Jauns.lv

Beidzamajās desmitgadēs nepārtraukti pieaug to sieviešu vecums, kuras nolemj laist pasaulē savu pirmdzimto vai ir gatavas adoptēt pirmo bērnu.

Lai gan audzināt bērnu pēc 40 gadu vecuma var nebūt viegli, pastāv pētījumi, kas pierāda, ka tajā ir arī savi plusi. Piemēram, Vācijā veiktā pētījumā secināts, ka nobriedušu māmiņu bērni parasti ir veselīgāki, augumā garāki un gūst labākas atzīmes skolā.

Hilarija Svanka

Hilarija Svanka “Zelta globusu” vakarā 2023. gada janvārī

gallery icon

2022. gada oktobrī Holivudas aktrise Hilarija Svanka 48 gadu vecumā paziņoja par savu pirmo grūtniecību. Aktrise un viņas vīts Filips Šneiders gaida dvīņus. “Es jau tik sen vēlējos palikt stāvoklī un kļūt par mammu,” izteikusies Hilarija, kura izjūt neizmērojamu laimi, ka viņas sapnis beidzot piepildīsies.

Sandra Bulloka

Sandra Bulloka ar bērniem Lūisu un Leilu

gallery icon

Aktrise Sandra Bulloka pirmo reizi par māmiņu kļuva 46 gadu vecumā. Viņa adoptēja tumšādainu puisīti vārdā Luiss. Piecus gadus vēlāk Sandra adoptēja meitenīti Leilu.

Naomi Kempbela

Naomi Kempbela ar meitu Kannās 2022. gada 23. maijā

gallery icon

Kad supermodele Naomi Kempbela nosvinēja savu 50. dzimšanas dienu, viņa nolēma kļūt par māmiņu ar surogātmātes palīdzību. Naomi meita Valērija pasaulē nāca 2021. gadā, un jaunā māmiņa jūtas neizsakāmi laimīga.

Kristena Vīga

foto: CPR/D.Sanchez / BACKGRID/ Vida Press
Kristena Vīga ar vīru un bērniem 2020. gada jūnijā.

2020. gadā, pēc vairākkārtējiem mēģinājumiem palikt stāvoklī ar IVF palīdzību, aktrisei Kristenai Vīgai un viņas vīram par vecākiem izdevās kļūt ar surogātmātes palīdzību. Pārim piedzima dvīņi. Laikā, kad pasaulē nāca Kristenas bērni, viņai bija 47 gadi.

Eva Longorija

Elegantā Eva Longorija saskaņo tērpus ar mazo dēlēnu

gallery icon

Seriāla “Bīstamās mājsaimnieces” zvaigznei Evai Longorijai bija 43 gadi, kad piedzima viņas dēls Santjago. “Santi parādījās manas dzīves īstajā brīdī. Es tik daudz vairs nestrādāju (lai gan daži domā citādi). Šis ir vispiemērotākais brīdis,” paziņojusi aktrise. 

Kamerona Diaza

Kamerona Diaza ar vīru Bendžiju Madenu

Holivudas aktrise Kamerona Diaza ar vīru grupas "Good Charlotte" mūziķi Bendžiju Madenu.

gallery icon

2019. gadā aktrisei Kameronai Diazai un viņas vīram mūziķim Bendžijam Madenam piedzima meita Rediksa. Diazai tobrīd bija 47 gadi. Līdzīgi kā dažas citas slavenības, pāris nolēmis nedalīties ar sava bērna fotogrāfijām, lai pasargātu viņas privātumu.

Kristīne Deivisa

foto: Broadimage/Shutterstock/ Vida Press
Kristīne Deivisa ar meitu 2014. gadā.

Seriāla “Sekss un lielpilsēta” zvaigzne Kristīne Deivisa adoptēja meitenīti Džemmu 46 gadu vecumā, bet septiņus gadus vēlāk pieņēma ģimenē arī zēnu Vilsonu. Aktrise bērnus audzina viena.

Dženeta Džeksone

foto: action press/ Vida Press
Dženeta Džeksone ar dēlu 2017. gadā.

50 gadu vecumā dziedātāja Dženeta Džeksona pasaulē laida savu pirmo bērnu. Dēlu viņa uzskata par vislielāko dāvanu dzīvē.

Hloja Seviņjī

foto: BrosNYC / BACKGRID/ Vida Press
Hloja Seviņji ar vīru un dēlu 2022. gada decembrī.

Aktrise Hloja Seviņjī dēlu Vanju laida pasaulē 45 gadu vecumā. Sevinjī patīk būt mammai. Taču viņa arī atzīst, ka ik pa laikam izjūt vainas apziņu, īpaši, kad strādā un nevar pabūt kopā ar savu atvasi. Dēls dzimis 2020. gada maijā, aktrises laulībā ar horvātu režisoru Sinišu Maškovicu.

Linda Evandželista

Supermodele Linda Evandželista ar dēlu Ogustēnu Džeimsu

gallery icon

Supermodele Linda Evandželista savu pirmdzimto – dēlu Ogustēnu Džeimsu – pasaulē laida 42 gadu vecumā. Ilgāku laiku Linda neatklāja bērna tēva vārdu plašākai sabiedrībai. Tikai pēc vairākiem gadiem parādījās informācija, ka dēla tēvs ir miljardieris Fransuā-Anrī Pino, kurš šobrīd ir aktrises Selmas Haijekas vīrs.

Mārsija Krosa

Aktrise Mārsija Krosa ar dvīnītēm

gallery icon

Seriāla „Bīstamās mājsaimnieces” aktrise Mārsija Krosa savas dvīnītes pasaulē sagaidīja īsi pirms 45 gadu jubilejas. Aktrise jau ilgi pirms tam bija sapņojusi par bērniem.

2006. gada sākumā Mārsija iepazinās ar biržas brokeri Tomu Mahoniju. Pēc pusgadu ilgas draudzības pāris apprecējās, un jau dažus mēnešus vēlāk aktrise atklāja, ka viņas sen ilgotais sapnis ir piepildījies. Viņa bija mazuļa gaidībās. 2007. gada februārī pasaulē nāca veselīgas meitiņas — Īdena un Savanna.

Džīna Deivisa

Aktrises Džīnas Deivisas ģimene

gallery icon

Aktrise Džīna Deivisa 2001. gadā apprecēja ceturto vīru — neiroķirurgu Rezu Džarahiju. Pēc gada, 46 gadu vecumā, viņa kļuva par māmiņu savam pirmajam mazulim — meitai Alizē. 48 gadu vecumā Džīna otrreiz kļuva par māmiņu, pasaulē laižot dvīņu puikas — Kianu un Kaisu. 2018. gadā aktrise no vīra izšķīrās.

Holija Hantere

Aktrises Holijas Hanteres ģimene

gallery icon

Filmas „Klavires” zvaigznei Holijai Hanterei bija 47 gadi, kad pasaulē nāca viņas pirmdzimtie dvīņu puikas Klods un Press. Privāto dzīvi ar plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem aktrise apspriest nevēlas un arī par bērniem nestāsta.

Beverlija D’Andželo

Als Pačino ar dvīņiem Olīviju Rouzu un Antonu Džeimsu

gallery icon

Aktrise un dziedātāja Beverlija D’Andželo ir māmiņa dvīņiem Olīvijai Rouzai un Antonam Džeimsam. Beverlijai bija 49 gadi, kad mazie ieradās pasaulē. Ar bērnu tēvu aktieri Alu Pačīno viņa izšķīrās, kad dvīņiem apritēja divi gadi.

foto: Stewart Cook/Shutterstock/ Vida Press
Beverlija D'Andželo.