foto: Chelsea Lauren/HFPA/Scanpix.
Preslija meitai Lizai Marijai apstājas sirds, taču mediķiem izdodas viņu reanimēt
Priscilas Preslija (no kreisās), Ostins Batlers un Līza Marija Preslija "Golden Globe" pasniegšanas ceremonijā.
Slavenības
2023. gada 12. janvāris, 23:53

Preslija meitai Lizai Marijai apstājas sirds, taču mediķiem izdodas viņu reanimēt

Jauns.lv

Leģendārā Elvisa Preslija meita, 54 gadus vecā Liza Marija Preslija ir nogādāta slimnīcā pēc tam, kad viņai pilnībā apstājās sirdsdarbības, atsaucoties uz TMZ, ziņo Daily Mail.

Neatliekamās palīdzības ceturtdien viņas mājās Kalabasā veica sirds darbības atjaunošanu, pirms viņa tika aizvesta ar ātro palīdzību. Aculiecinieki pavēstīja, ka "mediķi vismaz vienu reizi ievadīja epinefrīnu jeb adrenalīnu, lai palīdzētu Lizai Marijai atgūt pulsu". Viņas stāvoklis šobrīd paliek neskaidrs.

Līza Marija, Elvisa Preslija un sievas Priscilas meita, vēl otrdienas vakarā Beverlihilsā piedalījās Zelta globusa balvu pasniegšanas ceremonijā.

Viņa un viņas māte bija tur, lai redzētu, kā Ostins Batlers iegūst Globusu par rokenrola karaļa atveidojumu filmā "Elvis".

Viņas abas bija redzamas asarām acīs, kad Elvisa atveidotājs Batlers teica aizkustinošu runu. Viņš par rokenrola karaļa lomu saņēma balvu kā labākais aktieris drāmā.  

Viņai piederēja un pārvaldīja ārkārtīgi ienesīgo “Elvis Presley Enterprises” līdz 2005. gadam, kad viņa pārdeva visu uzņēmumu.

Liza Marija joprojām ir Elvisa slavenā Memfisas īpašuma Greislendas īpašniece. Liza Marija arī savulaik ir precējusies ar Maiklu Džeksonu.