foto: Mirrorpix / Vida Press
43 gadus vecajai aktrisei Klērai Deinsai būs trešais bērns
Klēra Deinsa ar vīru Hjū Dansiju.
Slavenības
2023. gada 10. janvāris, 06:47

43 gadus vecajai aktrisei Klērai Deinsai būs trešais bērns

Jauns.lv

Seriāla “Homeland” zvaigznes Klēras Deinss un viņas vīra aktiera Hjū Dansija ģimenē šogad gaidāms pieaugums. Aktrise ir sava trešā bērna gaidībās.

“Oskara” balvu ieguvusī aktrise, kura ar vīru Hjū Dansiju apprecējās 2009. gadā, šobrīd ir vēl viena bērna gaidībās.

Aktieru pāris jau ģimenē audzina divus dēlus. Sairuss Maikls Kristofers ir 10 gadu vecs, bet Rovanam ir četri.

Klēra Deinsa ar vīru Hjū Dansiju un dēliem

Aktrise Klēra Deinsa ar vīru Hjū Dansiju un dēliem.

gallery icon

Tomēr Klērai Deinsai un Hjū Dansijam vēl jāapstiprina, vai viņi gaida zēnu vai meiteni, kā arī noteikto bērna pasaulē nākšanas laiku, ko pārstāvis nav atklājis, sniedzot paziņojumu par Deinsas grūtniecību žurnālam “People”.

43 gadus vecā Klēra un 47 gadus vecais Hjū iepazinās filmas “Evening” uzņemšanas laukumā 2006. gadā un apprecējās trīs gadus vēlāk.

2018. gadā, esot gaidībās ar otro dēlu Rovanu, filmas “Romeo un Džuljeta” aktrise atzina, ka ar nepacietību gaida, kad varēs nedaudz atpūsties, jo viņa bija strādājusi gandrīz visu pirmās grūtniecības laiku, kad gaidīja dēlu Sairusu.

Jaunā māmiņa Klēra Deinsa par lielisko figūru pateicas formējošajai veļai

gallery icon

“Jau pavisam drīz es uz kādu laiku došos atvaļinājumā un vienkārši būšu stāvoklī, ko es ar nepacietību gaidu,” viņa toreiz sacīja.

“Es to sajūtu kā lielu greznību. Kad biju stāvoklī ar pirmo dēlu, strādāju līdz astotajam grūtniecības mēnesim, tāpēc šī šķiet kā milzīga dāvana, ka varēšu nedaudz pagulēt kājām gaisā un atpūsties.”

Klēra iepriekš ir stāstījusi par to, kā mācījusies apvienot darbu ar ģimenes dzīvi, ņemot līdzi dēlu Sairusu uz drāmas seriāla “Homeland” uzņemšanas laukumu.

“Viņš saka: “Motoru!” Viņš ir īsts uzņemšanas laukuma mazulis. Tas ir tik mīļi,” viņa tolaik stāstīja žurnālam “People”. “Viņam patīk [šova operāciju telpa] daudzo gaismu dēļ. Tā ir lieliska vide bērnam. Tas ir kā cirks!”

Klēra Deinsa spilgtā kombinezonā

Aktrise Klēra Deinsa gribēja palikt citu neievērota, bet vai tad tik košā tērpā tas maz ir iespējams?!

gallery icon

Klēra, visticamāk, šogad vēl apmeklēs balvu pasniegšanas sezonu. Viņa ir nominēta “Zelta globusam” kā labākā otrā plāna aktrise ierobežota seriāla kategorijā par sniegumu filmā “Fleishman Is in Trouble”.

Izredzes ir viņai par labu, jo Klēra jau agrāk ieguvusi četras “Zelta globusa” balvas. Apbalvošanas ceremonijā otrdien viņa sacentīsies ar Dženiferu Kūlidžu no “The White Lotus” un Deiziju Edgari Džounsu no “Under the Banner of Heaven”.