foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - franču drāma, Nīderlandes seriāls un britu detektīvs
Kadrs no seriāla "Debesu dūži".
TV
2023. gada 11. janvāris, 17:30

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - franču drāma, Nīderlandes seriāls un britu detektīvs

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties draugu piedzīvojumus seriālā "Debesu dūži", daļēji Lietuvā filmētu franču drāmu "Kompromats" un kriminālpiedzīvojumus "Miss Skārleta un Hercogs".

Debesu dūži

Trīs divdesmitgadnieki iestājas Nīderlandes Karaliskajos gaisa spēkos, lai kļūtu par iznīcinātāju pilotiem.

Kad viņi beidzot dodas bīstamā misijā uz Tuvajiem Austrumiem, viņiem jāturas kopā stiprāk nekā jebkad agrāk. Trīs draugi dodas notikumiem bagātā piedzīvojumā, kas viņus ieved ne vien darba, bet arī privātās dzīves līkločos. Viņi dalās savos priekos, bēdās, mīlestībā un arī bailēs miera un kara apstākļos.

Matjē drāma

"Kompromats" ("Kompromat") ir franču drāma ar reālos notikumos balstītu sižetu.

Norīkots vadīt franču aliansi Sibīrijā, diplomāts Matjē tūdaļ sāk pildīt jaunos pienākumus. Profesijas maiņa ļautu viņam atrisināt ģimenes problēmas un saglabāt laulību. Diemžēl sagrūst visi plāni, mērķi un sapņi. Pārstāvot Francijas intereses un kultūru tālajā Sibīrijā, godīgajam un apzinīgajam Matjē nav ne jausmas, ka, iepazīstinājis vietējos iedzīvotājus ar franču mākslu un nodejojis liktenīgo deju ar burvīgu meiteni, viņš nonāks nežēlīgā Krievijas Drošības dienesta redzeslokā.

Filmu "Kompromats" skatieties "Tet TV Filmu noma" franču valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Viņi atkal izmeklē

Eliza Skārleta apvieno spēkus ar Skotlendjarda inspektoru, lai atrisinātu noziegumus 19. gadsimta Londonā.

Kriminālseriāla "Miss Skārleta un Hercogs" ("Miss Scarlet and the Duke") jaunajā sezonā skatītājus sagaida jauni un aizraujoši notikumi. Kādas pazudušas sievietes meita nolīgst Elizu, lai viņu atrastu. Tiklīdz lietu slēdz policija, starp Elizu un Hercogu rodas jauni saspīlējumi. Kad tiek nozagta vērtīga Čārlza Dārvina skice un apdrošināšanas uzņēmums noalgo Elizu to atrast, drīz atklājas atrisinājuma pavērsiens. Kādā no sērijām Elizai nākas piespiedu kārtā slēpties, jo kļuvusi par galveno aizdomās turamo brīdī, kad pilsētas morgos notiek vairākas ielaušanās.

"Miss Skārleta un Hercogs" skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.