foto: Instagram, Vida Press
Atklāts, cik pelna dziedātājas Teilores Sviftas kaķis. Jūs tam nespēsiet noticēt!
Teilore Svifta ar savu kaķeni miljonāri Olīviju Bensoni.
Trakā pasaule
2023. gada 6. janvāris, 16:11

Atklāts, cik pelna dziedātājas Teilores Sviftas kaķis. Jūs tam nespēsiet noticēt!

Jauns.lv

Amerikāņu dziedātājas Teilores Sviftas skotu nokareno ausu šķirnes kaķene Olīvija Bensone ir trešais bagātākais mājdzīvnieks pasaulē. Nesen noskaidrots, cik liels ir šī kaķa kapitāls, un tas liek palikt “ar vaļā muti”.

Noskaidrots, ka Teilores Sviftas kaķenes Olīvijas Bensones kapitāls sasniedz 97 miljonus ASV dolāru!

Amerikāņu superzvaigzne dievina savu skotu nokareno ausu šķirnes kaķeni. Vārdu mīlulei Teilore izvēlējusies par godu seriāla “Likums un kārtība” varonei, kuru uz ekrāniem atveido aktrise Mariska Hargiteja. Kaķene Olīvija ir ne tikai piedalījusies vairākos Sviftas pašas mūzikas videoklipos, bet arī bijusi redzama komercreklāmās. Kā populārākā no tām nosaucama 2014. gadā izdotā  “Diet Coke” reklāma.

Turklāt Teilores kaķene nebūt nav pati bagātākā pasaulē. Vienu vietu augstāk virs viņas ar 100 miljonu dolāru lielu kapitālu ierindojas Nāla Kaķe (Nala Cat). Nālai ir sava “Instagram” lapa, kurā viņa sevi piesaka kā “publisku figūru”, un viņai ir 4,4 miljoni sekotāju.

Pirmajā vietā ierindojas vācu aitu suns vārdā Ginters VI. Viņš pieder itāliešu mediju kompānijai “Gunther Corporation”. Viņš atzīts par pasaulē visbagātāko mājas mīluli. Guntera VI kapitāls mērāms 500 miljonos ASV dolāru.

Šeit jāpiemin, ka pasaules bagātāko mājdzīvnieku saraksts tapis, izmantojot “Instagram” analītiku un iespējamo mājdzīvnieka atalgojumu par vienu ziņu sociālajos medijos.  2020. gadā Svifta savā “Instagram” lapā ievietoja fotogrāfiju, kurā Olīvija guļ uz dīvāna. Šis attēls izpelnījās vairāk nekā divus miljonus atzīmju “patīk”.  

Teilore Svifta un viņas kaķene Olīvija Bensone

gallery icon

Bagātāko mājdzīvnieku sarakstā ierindojas arī Opras Vinfrijas suņi – Seidija, Sanijs, Lorēna, Laila un Lūks. Viņu kapitāls novērtēts 30 miljonu ASV dolāru apmērā.

Nelaiķa dizainera Karla Lāgerfelda kaķene Šupete nopelnījusi 13 miljonus ASV dolāru, bet nelaiķes aktrises Betijas Vaitas suns Pontiaks – 5 miljonus dolāru.

Milzu popularitāti iemantojis arī Pomerānijas špics jeb punduršpics vārdā Džifpoms. Viņa kapitāls sasniedz 25 miljonus ASV dolāru. Džifpomam ir vairāk nekā 30 miljoni sekotāju dažādās sociālo tīklu platformās: nepilni 10 miljoni “Instagram” bloga sekotāju, 20.7 miljoni TikTok  sekotāju un 1,3 miljoni “Facebook” sekotāju. Mazais pomerānietis ir dzimis Čikāgā un viņam pieder arī divi Ginesa rekordi. Pirmo viņš izcīnījis visātrāk noskrienot 10 metrus uz pakaļkājām (6,56 sekundes), bet otro – visātrāk noejot 5 metrus uz priekškājām (7,76 sekundes).