foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Elija Gouldinga komentē senas baumas, ka viņa krāpusi Edu Šīranu
Britu dziedātāja Elija Gouldinga.
Slavenības
2023. gada 6. janvāris, 07:17

Elija Gouldinga komentē senas baumas, ka viņa krāpusi Edu Šīranu

Jauns.lv

2013. gadā klīda baumas, ka Eds Šīrans un Elija Gouldinga ir pāris, bet tad cilvēki sāka spekulēt, ka britu dziedātājai izveidojušās attiecības ar grupas “One Direction” mūziķi Nialu Horanu, turklāt Šīranam par to neko nezinot. Visbeidzot Elija pati komentējusi šīs gadiem klīstošās tenkas un ieviesusi visā skaidrību.

Elija Gouldinga beidzot ir reaģējusi uz senajām baumām par to, ka viņa it kā esot krāpusi Edu Šīranu ar Nialu Horanu.

2013. gadā izskanēja runas, ka skaņdarba “Starry Eyed” dziedātāja un britu dziesminieks Eds Šīrans satiekas, bet tad cilvēki sāka izteikt aizdomas, ka Gouldingai iespējams bijusi dēka ar grupas “One Direction” dziedātāju Nialu Horanu, un tāpēc Eds sarakstījis dziesmu “Don’t”.

36 gadus vecā dziedātāja, kura savā “TikTok” regulāri ievieto klipus, pēc teju 10 gadiem pati personīgi komentējusi šīs savulaik “karstās” baumas.

foto: CAMERA PRESS/ED/CS / Vida Press
Laiems Peins, Nials Horans, Deivids Bekhems un Elija Gouldinga 2014. gadā.

Pēc klipa publiskošanas decembrī, kāds no Elijas faniem komentāros ierakstījis: “Nespēju noticēt, ka tu krāpi Edu ar Nialu, cik nerātni.”

Elija uz to atbildēja: “Meli!!! Bet arī nerātni.”

Faniem ļoti iepatikusies Gouldingas atbilde un viņi komentāru sadaļu par to pajokojuši, vienam lietotājam rakstot: “Aizmirsti par Edu vai Nialu, es esmu pieejams.”

Šīrana dziesma “Don’t” ir par bijušo draudzeni, kura krāpusi viņu ar kopīgu draugu. Cilvēki pieņēmuši, ka skaņdarbs ir par Eliju un Nialu – taču šīs runas neviens nekad nebija apstiprinājis.

Tas, ka Gouldinga un Šīrans ir pāris, arīdzan bija tikai fanu pieņēmums pēc tam, kad pielūdzēji 2013. gada MTV Mūzikas video balvu vakarā bija redzējuši abus sadevušos rokās.

Šīs baumas gan Elija noraidīja jau tajā pašā vakarā, sociālajos tīklos ierakstot: “Kā man patīk tas, ka sadošanās rokās uzreiz automātiski nozīmē, ka esam pāris!”

“Tādā gadījumā es esmu daudzās attiecībās. Esmu mīlētāja, ne ienīdēja.” Šos vārdus viņa bija papildinājusi ar mirkļbirku “kas, pie velna”.

Vēlāk Elija atklāja, ka ir aizgājusi uz pāris randiņiem ar Nialu, taču viņai nekad nav bijuši romantiski randiņi ar Edu.

“Es tiešām aizgāju uz dažiem randiņiem ar Nialu, bet es nekad neesmu bijusi attiecībās ar Edu,” viņa tolaik paskaidroja. “Man nav ne mazākās nojausmas, no kurienes nāca šīs runas un kāpēc tās tika pārvērsts par kaut ko tik nozīmīgu.”

“Man tas šķiet tik kaitinoši, ka par sievietēm mūziķēm nemitīgi tiek spriests pēc vīriešiem, ar kuriem viņas ir vai nav satikušās.”

Elijas Gouldingas kāzas

Par precētu sievu kļuvusi populārā britu dziedātāja Elija Gouldinga - 2019. gada 31. augustā viņa dzimtajā Anglijā apprecējās ar mākslas ...

gallery icon

Dziesmā “Don’t” Eds Šīrans stāsta, ka bijusī meitene krāpusi viņu ar draugu tajā pašā viesnīcā, kurā viņi visi bija apmetušies, un mūziķis atradies lejas stāvā.

“Stāsts dziesmā “Don’t” ir 100% patiess. Es būtu varējis kļūt nejaukāks – bija vēl citas cūcības, par ko es dziesmā neko nepastāstīju,” savulaik atzinās Eds.

Dziesmas tekstā teikts: “Es viņu nekad neuztvēru kā draudu, līdz tu pazudi kopā ar viņu, lai nodarbotos ar seksu” un “Ja es kādam izrādu pieklājību un cieņu, es to sagaidu arī pretī”.

Elija Gouldinga 2019. gadā apprecējās ar Kasparu Džoplingu un ģimenē audzina vienu kopīgu bērnu.

Savukārt Eds ir precējies ar skolas laika mīlestību Čeriju Sībornu un pārim ir divi bērni.

Eds Šīrans ar sievu un meitu ierodas Melburnā 2020. gada martā

gallery icon