foto: CAMERA PRESS/ED/RM / Vida Press
Vecmāmiņa Šārona Osborna atklāj meitas Kellijas bērna vārdu
Šārona Osborna ar meitu Kelliju Osbornu.
Slavenības
2023. gada 4. janvāris, 18:33

Vecmāmiņa Šārona Osborna atklāj meitas Kellijas bērna vārdu

Jauns.lv

Talantu šova “The X Factor” bijusī žūrijas pārstāve Šārona Osborna (70) atklājusi, kā sauc meitas Kellijas Osbornas dēliņu, kuru 38 gadus vecā TV personība kopā ar savu partneri mūziķi Sidu Vilsonu pērn novembrī sagaidīja pasaulē.

Bijusī “The X Factor” tiesnese otrdien, 3. janvārī, šovā “The Talk” pastāstījusi, ka viņas mazdēlam, meitas Kellijas Osbornas dēlam, dots vārds Sidnijs.

Stāstot par savu jaunāko mazbērnu “TalkTV” šovā Šārona arī padalījusies ar informāciju, kā Kellijai klājas pēc dzemdībām. “Viņiem iet lieliski. Tik lieliski,” viņa padalījusies.

foto: Facebook/Red Table Talk / BACKGR/ Vida Press
kellija Osborna aizvadītā gada septembrī - divus mēnešu pirms dēliņa Sidnija nākšanas pasaulē.

“Viņa neļaus izplatīt nevienu viņa [dēla] bildi, un es ar viņu [Kelliju] tik ļoti lepojos,” apliecinājusi Šārona.

Aizvadītā gada maijā Kellija sociālajos tīklos paziņoja, ka ir sava pirmā bērna gaidībās. Viņa bija vaļsirdīga visu turpmāko grūtniecības laiku un pēdējā trimestrī apsprieda sev uzstādīto gestācijas diabēta diagnozi.

“Grūtniecības cukura diabēts jeb gestācijas diabēts ir jebkuras pakāpes un izteiktības glikozes vielmaiņas traucējumi, ko pirmo reizi konstatē grūtniecības laikā. Tas izraisa paaugstinātu glikozes līmeni asinīs un neārstēts var ietekmēt Jūsu un mazuļa veselību grūtniecības laikā. Visbiežāk grūtniecības diabēts sākas pēc 24. – 28. grūtniecības nedēļas. Pēc Starptautiskās Diabēta federācijas datiem, pasaulē apmēram 16% grūtniecību komplicējas ar diabētu. Parasti pēc dzemdībām gestācijas diabēts izzūd,” paskaidrots mājaslapā diabets.lv. “Lai gan grūtniecības cukura diabēts, tāpat kā jebkuras citas komplikācijas grūtniecības laikā, nav nekas pozitīvs, tomēr labās ziņas ir tādas, ka to var kontrolēt un ārstēt, piedomājot pie uztura, ar mērenas fiziskās aktivitātes palīdzību, kā arī vajadzības gadījumā lietojot medikamentus. Glikozes līmeņa mērīšana mājās ar glikometra palīdzību ir neatņemama grūtniecības diabēta kontroles sastāvdaļa.”

Gestācijas diabēta rezultātā mazulis var piedzimt ar palielinātu svaru.  “Ja bērna svars piedzimstot ir lielāks par 4-4.5 kg, jādomā par neatklātu vai nepietiekoši ārstētu grūtniecības diabētu,” raksta diabets.lv.  Tāpat tas var izraisīt priekšlaicīgas dzemdības.

“Nepastāv nekāda garantija, ka grūtniecības diabētu varētu 100% novērst. Taču, jo veselīgāku dzīvesveidu ievērosiet, jo mazāks risks. Daži ieteikumi veselīgākam dzīvesveidam un grūtniecības diabēta profilaksei.”

foto: TheImageDirect.com/ Vida Press
Kellija Osborna un Sids Vilsons 2022. gada februārī.

Lai gan Kellija Osborna (38) un grupas “Slipknot” rokeris Sids Vilsons (45) par savām romantiskajām attiecībām publiski paziņoja vien aizvadītā gada janvārī, abi ir draugi jau kopš 1999. gada, kad iepazinās Kellijas vecāku Ozija un Šāronas Osbornu rīkotajā mūzikas festivālā “Ozzfest”.

2022. gada janvārī Kellija sociālajos tīklos publiskoja virkni fotogrāfiju, kurā novēlēja Sidam daudz laimes 45. dzimšanas dienā. Savukārt kāds pārim tuvs paziņa slavenību žurnālam “People” apstiprināja, ka viņi “kopā ir ļoti laimīgi”.

Kellija Osborna ar tēvu Oziju Osbornu

TV personība Kellija Osborna ar tēvu, grupas „Black Sabbath” līderi Oziju Osbornu

gallery icon

Anonīmais avots piebilda, ka, ņemot vērā viņu pagātni, tam nevajadzētu būt šokam, jo viņi  visu laiku bijuši draugi.

Savu pirmo Valentīndienu kā pāris Kellija un Sids atzīmēja 2022. gada 14. februārī. “Pēc 23 draudzības gadiem es nespēju noticēt, kur mēs esam nonākuši!” – savā “Instagram” lapā rakstīja Kellija, teikto papildinot ar fotogrāfiju, kur abi redzami skūpstoties. “Tu esi mans labākais draugs, mans dvēseles radinieks, un es esmu tevī tik ļoti iemīlējusies, Sidnij Džordž Vilson.”