foto: CAMERA PRESS/ED/JL/Selfridges / Vida Press
Salatēta pensija Krievijā — apmēram 127 eiro
Santa Klauss
Trakā pasaule
2023. gada 2. janvāris, 09:21

Salatēta pensija Krievijā — apmēram 127 eiro

Jauns.lv

Salatēta pensija Krievijā varētu būt nedaudz vairāk par 10 tūkstošiem rubļu (apmēram 127 eiro), aprēķinājis krievu ekonomists.

Salatēta darba stāžu var rēķināt no pagājušā gadsimta 30. gadu beigām, kad Jaungads kļuva par oficiāliem svētkiem Padomju Savienībā, paziņoja Krievijas Tautu draudzības universitātes Ekonomikas fakultātes docents Andrejs Girinskis.

Turklāt jāņem vērā, ka lielāko gada daļu Salatētis dzīvo Vologdas apgabalā kopā ar savu mazmeitiņu Sniegbaltīti, tādēļ pensija tiks aprēķināta atbilstoši reģionam. “Formāli saskaņā ar pensiju likumdošanu, Salatētis ir strādājošs pensionārs, un šādā gadījumā uz viņu neattiecas pensiju indeksācija,” sacīja ekonomists.

Salatētim nav paredzēta arī piemaksa līdz iztikas minimuma sasniegšanai. Piemaksu var noteikt par to, ka viņa apgādībā ir mazmeita Sniegbaltīte, taču, visticamāk, viņa ir pilngadīga persona un spēj par sevi parūpēties pati, vēsta aģentūra “Prime”.

Ziemassvētku vecīši visapkārt pasaulei

gallery icon

Amerikāņi fotografējas ar Santaklausu un kalašņikoviem

Gribētājiem izvēlei tiek piedāvāti trīs automāti: AK-47, AR-15 un FN-SCAR 17. Fotografēšanās sākās nedēļas nogalē, un piedāvāto pakalpojumu nācija labprāt ...

gallery icon

Fēbe Praisa iziet ielās kā Santaklausa kundze

Amerikāņu slavenība Fēbe Praisa jau gatava svētkiem. Iegādājusies koķetu augumam piegulošu Santaklausa kundzes tērpu ar ultra dziļu dekoltē, viņa izgājusi ...

gallery icon

Seksīgās Santa Klausa kundzes!

gallery icon

Santa Klauss iededz Rīgas senāko egli un paraksta līgumu

gallery icon

Santa Klauss un pasaules lielakā dāvanu zeķe

gallery icon

Santa Klausu skola

gallery icon