foto: Xavier Collin/Image Press Agency/ Vida Press
Burlesku dejotāja Dita fon Tīsa 50 gados atkal atkārto juteklisko deju kristāla glāzē
Dita fon Tīsa.
Slavenības
2022. gada 26. decembris, 06:21

Burlesku dejotāja Dita fon Tīsa 50 gados atkal atkārto juteklisko deju kristāla glāzē

Jauns.lv

Amerikāņu burleska dejotāja, fotomodele un dziedātāja Hetere Renē Svīta, kura ir plašāk pazīstama ar skatuves vārdu Dita fon Tīsa, sarīkojusi juteklisku priekšnesumu viesnīcas atklāšanā Bangkokā, vēsta “Daily Mail”.

20. decembrī notika jaunās “The Standard” viesnīcas atklāšana Bangkokā. Par godu svinīgajam notikumam tajā uzstājās 50 gadus vecā burlesku dejotāja Dita fon Tīsa. Viņa izpildīja horeogrāfisko numuru kristāla martini glāzē. Dejotāja bija tērpusies vien daļēji caurspīdīgās biksītēs un ar sudrabotām uzlīmēm ar pušķīšiem piesedza kailās krūtis. Skatuves mākslinieces tēlu papildināja gari auskari un spilgti sarkana lūpu krāsa, kas ir nemainīga fon Tīsas “firmaszīme” jau daudzu gadu garumā.

Šā gada 28. septembrī modele un mūsdienu modernās burleskas simbols Dita fon Tīsa atzīmēja apaļu jubileju. Dita nosvinēja savu 50. dzimšanas gadu.

Ko Dita fon Tīsa darīja Rundāles pilī!

gallery icon

2005. gadā fon Tīsa apprecējās ar šokrokeri Merlinu Mensonu. Pāris laulībā nodzīvoja tikai nedaudz vairāk par gadu un iesniedza šķiršanās prasību “nesamierināmu domstarpību” dēļ.

Merilins Mensons aizvadīto 13 gadu laikā

gallery icon