foto: BACKGRID/ Vida Press
Megana Mārkla nonāk krustugunīs, jo melojusi, ka nemāk kniksēt
Megana Mārkla.
Slavenības
2022. gada 23. decembris, 15:55

Megana Mārkla nonāk krustugunīs, jo melojusi, ka nemāk kniksēt

Jauns.lv

“Netflix” jaunajā dokumentālajā seriālā “Harijs un Megana” Saseksas hercogiene sacīja, ka nav zinājusi, kā kniksēt karalienei Elizabetei II. Taču tas nav tiesa, internetā plašu popularitāti izpelnījies fragments no seriāla “Suits”, kurā Megana pakniksē.

Meganai Mārklai tiek pārmesta melošana, ka nezina, kā kniksēt, lai gan pirms tam seriālā “Suits” ir redzams, ka viņa pieprot šo žestu.

Epizode uzņemta laikā, kad Saseksas hercogiene atveidoja Reičelu Zeinu seriālā par tieslietām un vērsās pie sava kolēģa Luisa Litta (Riks Hofmans) pakniksējot. Viņa viegli salieca ceļus, galvu nenoliekusi.

“Instagram” lietotāja ar vārdu @emiliehrh padalījusies ar šo atradumu un komentārā uzrakstījusi: “Atcerieties, kad Megana Mārkla stāstīja Oprai, ka viņai nav ne jausmas, kas ir kniksēšana. Fērgijai bija jāizskrien un jāmāca viņai, kā kniksēt. Viņa teica, ka vingrinājusies mājas priekšā.”

foto: Tim Rooke/Shutterstock/ Vida Press
Megana Mārkla kniksē karalienei pirms Ziemassvētku dievkalpojuma 2018. gadā.

“Instagram” lietotāja atzīmējusi, ka “Netflix” dokumentālajā filmā Megana no jauna atcerējusies par savu neprašanu kniksēt un viņasprāt, izsmējusi karalieni ar pārlieku teatrālo žestu, ko nodemonstrējusi kameru priekšā.

“Te viņa ir seriālā “Suits” pirms dažiem gadiem un perfekti izpilda kniksi,” norāda “Instagram” lietotāja @emiliehrh.

Tā kniksē Megana Mārkla

gallery icon

Sieviete arīdzan vērš uzmanību uz to, ka Megana visticamāk melojusi, ka viena no viņas prasmēm ir balets, un paskaidrojusi, kāpēc tā uzskata: “Jebkura sevi cienoša balerīna jums pateiks, ka pirmais, ko iemāca baleta klasē, ir kā beigās pakniksēt. Es nesaprotu, kāpēc viņai ir jāmelo par tādām muļķībām.”

Interneta lietotāja uzskata – ja reiz Megana sākusi satikties ar princi, bet nav papūlējusies uzzināt, kā ir jākniksē, liek viņai izskatīties “neieinteresētai un nekulturālai”.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Megana Mārkla pārspīlē ar žestu.

Kādā no “Netflix” seriāla “Harijs un Megana” epizodēm Saseksas hercogiene stāstīja, ka pirms iepazīšanās ar karalieni Elizabeti II nav zinājusi, kā ir jākniksē. Viņa apgalvoja, ka nav iepriekš zinājusi, ka todien satiks pašu karalieni.  

Megana Mārkla atcerējās, ka bijusi automašīnā ceļā uz pusdienām Karaliskajā lodžā, kad princis Harijs viņai pateicis, ka tur būs arī viņa vecmāmiņa. Tad viņš pajautājis, vai viņa zina, kā pakniksēt. “Es domāju, ka tas ir joks,” savus amerikānietes piedzīvojumus Lielbritānijā atceras Megana.

Mārkla atklāja, ka par laimi līdzās bijusi Jorkas hercogiene Sāra Fērgusone ar meitu princesi Eiženiju un viņas pa abām iemācījušas, kā pareizi jāpakniksē karalienei. Atceroties šos notikumus, Megana “Netflix” dokumentālajā seriālā nodemonstrēja pārspīlēti teatrālu reveransu ar rokām, kas manāmi neiepriecināja līdzās sēdošo vīru. Izskatās, ka princis Harijs jūtas neērti. Arī skatītāji vēlāk atzīmējuši, ka šis žests izskatījies aizskarošs un pat karalieni izsmejošs.

Fragmenti no Harija un Meganas “Netflix” seriāla otrās daļas reklāmas treilera

Fragmenti no Harija un Meganas “Netflix” seriāla otrās daļas reklāmas treilera.

gallery icon

Harija un Meganas privātās dzīves ainiņas

gallery icon