foto: Richard Young/Shutterstock/ Vida Press
Pēc 26 kopdzīves gadiem no vīra izšķīrusies astoņdesmito gadu popzvaigzne Kima Vailda
Kima Vailda ar vīru Halu Fauleru 2012. gadā.
Slavenības
2022. gada 22. decembris, 15:19

Pēc 26 kopdzīves gadiem no vīra izšķīrusies astoņdesmito gadu popzvaigzne Kima Vailda

Jauns.lv

Astoņdesmitajos gados populārā popmūzikas ikona Kima Vailda trešdien šokējusi savus fanus, paziņojot, ka jau pērn esot izšķīrusies ar savu vīru Halu Fauleru, ar kuru laulība nodzīvojusi 26 gadus. Šogad laulība šķirta arī oficiāli.

Astoņdesmito gadu popzvaigzne Kima Vailda (62) un rakstnieks un aktieris Hals Faulers (54) apprecējās 1996. gadā pēc iepazīšanās, kopīgi strādājot pie rokoperas “Tommy”.

Kima Vailda ar ģimeni

gallery icon

Pāris apprecējās tikai sešus mēnešus pēc iepazīšanās. Šajā laulībā pasaulē nāca divi bērni. Dēls Harijs šobrīd ir jau 23 gadus vecs, bet meita Rouza nosvinējusi savu 21. dzimšanas dienu.

Kopīgajā paziņojumā, kas ievietots Kimas “Twitter” kontā, teikts: “Kima Vailda un Hals Faulers vēlas paziņot, ka pērn draudzīgi vienojušies par šķiršanos un ir laulību šķīruši.”

foto: Vida Press
Kima Vailda ar vīru Halu Fauleru kāzu dienā 1996. gadā.

“Trešā persona nav iesaistīta. Viņi paliek labās attiecībās un novēl viens otram tikai to labāko nākamajos dzīves posmos. Turpmāki komentāri vai paziņojumi netiks sniegti.”

foto: Vida Press
Kima Vailda ar tēti Martiju Vaildu kāzu dienā 1996. gadā.

Kima Vailda kļuva par mūzikas ikonu pēc tam, kad 1981. gadā izdeva dziesmu “Kids In America”, kas sasniedza 2. vietu Lielbritānijas singlu topā. Visā pasaulē pārdoti vairāk nekā trīs miljoni šī ieraksta kopiju.

Mūziķe jau agrāk stāstījusi, kā priecājusies par jauniegūto anonimitāti, kad pēc kāzām pieņēmusi vīra uzvārdu.  

Hita “You Came” izpildītāja atteicās no turpmākas karjeras mūzikā, lai varētu dzīvotu klusu ģimenes dzīvi kopā ar “Dracula and Solo: A Star Wars Story” aktieri un abu kopīgajiem bērniem.

Kima agrāk žēlojusies, ka dziesma “Kids In America” iecēlusi viņu superzvaigznes statusā, ar visām no tā izrietošajām negatīvajām sekām, kā, piemēram, pastiprinātu sabiedrības interesi un uzmācīgu paparaci uzmanību. Taču zvaigzne vēlāk atgriezās uz skatuves, bet pērn izdeva savu lielāko hitu izlasi un ir devusies savā “Greatest Hits” turnejā. Nākamie koncerti gaidāmi 2023. gada pavasarī.

foto: Nils Jorgensen/Shutterstock/ Vida Press
Kima Vailda ar vīru un meitu 2000. gadā.

Šā gada septembrī Kima atzina, ka tas ir “skaists pārsteigums”, ka fani joprojām mīl viņas mūziku un labprāt iegādājas biļetes, lai redzētu viņu uz skatuves.

foto: FARRELL / BACKGRID/ Vida Press
Kima Vailda koncertā 2022. gada septembrī.

Atklātā intervijā dziedātāja pastāstīja, ka īsti nav ticējusi, ka viņai joprojām būs publika, jo šobrīd viņa ir “precēta divu bērnu mamma” un vairs nav brīva divdesmitgadniece, kāda bija laikā, kad uzplauka viņas karjera.