foto: https://www.instagram.com/antonelaroccuzzo/
Kā izskatās jaunā pasaules čempiona Lionela Mesi sieva
Lionels Mesi ar sievu Antonellu un dēliem Tjago, Mateo un Čiro.
Slavenības
2022. gada 19. decembris, 14:31

Kā izskatās jaunā pasaules čempiona Lionela Mesi sieva

Jauns.lv

Jauns.lv

Futbolista Lionela Mesi sapnis ir piepildījies – viņš beidzot kļuvis par pasaules čempionu, Mesi pārstāvētajai Argentīnas izlasei Pasaules kausa finālā 11 metru pēcspēles sitienu sērijā ar 4:2 pārspējot Franciju. Katarā katrā mačā Mesi aktīvi atbalstīja viņa sieva, 34 gadus vecā Antonella Rokuco.

Kā viņi sāka satikties?

Ne reizi vien publiski izskanējis, ka Lionels Mesi un viņa sieva Antonella Rokuco ir pāris jau kopš bērnības. Tā gluži nav. Jā, viņi patiešām ir pazīstami kopš bērnības, un 11 gadu vecais Leo pat reiz rakstīja savai draudzenei, ka kādu dienu viņi kļūs par pāri, vēsta Sport24.

Bet viņu attiecības tik ideāli nemaz neveidojās. 13 gadu vecumā Mesi kopā ar ģimeni pārcēlās uz Spāniju, kad klubs "Barcelona" piekrita maksāt par viņa ārstēšanu. Antonella viņam līdzi doties nevarēja, un viņu attiecības tā arī palika bērnības draudzības līmenī.

Taču abu attiecības atsākās 2007. gadā, kad Lionelam bija 19, bet Antonellai 20 gadu. Viena no meitenes tuvākajām draudzenēm Ursula Noca gāja bojā autoavārijā. Mesi atgriezās Argentīnā, lai atbalstītu Rokuco – tā viņu attiecības ieguva jaunu pavērsienu.

Lai tiktos ar Mesi, Antonella izšķīrās no sava toreizējā drauga. Viņš uz to reaģēja ar cieņu: "Vismaz viņa mani pameta Mesi, nevis kāda veca stulbeņa dēļ." Kopš tā laika pāris ir bijis nešķirams.

2017. gada jūnijā Lionels un Antonella apprecējās dzimtajā Argentīnā. Ceremonijā piedalījās Mesi komandas biedri, kā arī Šakira un viņas toreizējais vīrs Žerārs Pikē.

Lionela Mesi un Antonellas Rokuco kāzu publiskā daļa

Barselonas futbola zvaigzne Lionels Mesi un viņa bērnības simpātija Antonella Rokuco piektdienas vakarā apprecējās kāzās, kuras apmeklēja popmūzikas zvaigzne Šakira ...

gallery icon

Ko dara Antonella?

Saskaņā ar "Vanity Fair España" informāciju, Antonella studējusi universitātē Argentīnā. Viņa ieguvusi bakalaura grādu humanitārajās un sociālajās zinātnēs Rosario Nacionālajā universitātē un sākusi mācīties aspirantūrā zobārstniecību. Tomēr tiek ziņots, ka jauniete vēlāk izstājusies no universitātes, lai varētu pārcelties un būt kopā ar Mesi.

2016. gada novembrī Rokuco paziņoja, ka ir parakstījusi modeles līgumu ar dizaineri Rikiju Sarkani. Izdevums "Marca" ziņoja, ka 2017. gadā Antonella un viņas draudzene Sofija Balbi, futbolista Luisa Suaresa sieva, Barselonā atvēra Argentīnas apavu zīmola "Sarkany" veikalu. Antonella ir sadarbojusies arī ar vairākiem fitnesa zīmoliem un modes uzņēmumiem, tostarp "Adidas" un "Stella McCartney".

Mesi un Rokuco bērni

Antonella un Lionels audzina trīs puikas: 2012. gadā pārim piedzima pirmais dēls Tjago, 2015. gadā Mateo, bet 2018. gadā ģimenei pievienojās pastarītis Čiro. “Tu audz un mācies, gūstot pieredzi visās dzīves jomās gan laukumā, gan ārpus tā. Taču man kā cilvēkam tieši trīs bērnu piedzimšana ir mainījusi skatījumu uz dzīvi, manu domāšanas veidu, kā arī palīdzēja man augt,” medijiem sacījis Mesi. “Kaut arī mājās ar trim bērniem atliek maz laika atpūtai, cenšamies kopā ar viņiem izbaudīt katru sekundi, vai tā būtu televīzijas skatīšanās, spēļu spēlēšana vai kas cits. Mums patīk palikt mājās un izbaudīt šos mirkļus."

Trīs dēlu vecāki - futbolists Lionels Mesi un viņa sieva skaistule Antonella

gallery icon