Kārlis Kazāks ar draudzeni Lindu

Mūziķis Kārlis Kazāks ar draudzeni Lindu apmeklē režisores Ināras Sluckas jauniestudējuma "Aizliegtais pianīns" pirmizrādi Latvijas Nacionālajā teātrī.

gallery icon
Slavenības
2022. gada 13. decembris, 10:22

Savu jauno draudzeni apprecējis dziesminieks Kārlis Kazāks

Jauns.lv

Sievu atkal apņēmis dziesminieks Kārlis Kazāks - viņš iestūrējis laulības ostā ar Lindu Dinbiri, kas pēc kāzām pieņēmusi vīra uzvārdu.

Kā jau vēstīja žurnāls "Kas Jauns", Kazāks ar Lindu sabiedrībā izgāja šoruden, kopā apmeklējot režisores Ināras Sluckas jauniestudējuma "Aizliegtais pianīns" pirmizrādi Latvijas Nacionālajā teātrī. Pirms izrādes pāris teātra foajē esošajā bufetē iegādājās atspirdzinājumus, saskandināja glāzes un, koķeti sasmaidoties, malkoja dzērienus.

Linda Dinbire ir Saulkrastu kora "Anima" dalībniece, un, tāpat kā Kārli Kazāku, arī viņu saista gan mūzika, gan velobraukšana, gan pārgājieni dabā. Turklāt publiski pieejamā informācija liecina, ka pirms trim gadiem Dinbire kandidēja Saeimas vēlēšanās, pārstāvot 12. sarakstu "Latvijas Nacionālisti". Par Kārli Linda ir 17 gadu jaunāka.

Nu abi ir precēts pāris, par ko Autortiesību un komunicēšanās konsultāciju aģentūras/Latvijas Autoru apvienības padomes preizdents Kārlis Kazāks pats izziņojis sociālās saziņas tīklā "Facebook".

Portāls Jauns.lv sirsnīgi sveic jaunlaulātos!