Inga Tropa un Jānis Āmanis filmas "Circenīša Ziemassvētki" pirmizrādē

Aktieri Inga Tropa un Jānis Āmanis filmas "Circenīša Ziemassvētki" pirmizrādē 2022. gada nogalē.

gallery icon
Slavenības
2022. gada 18. decembris, 06:44

Aktrise Inga Tropa pēc šķiršanās no vīra uzplaukst un draiskojas ar kolēģi

Žurnāls "Kas Jauns"

To nu gan neviens negaidīja! Aktrise un režisore Inga Tropa (37) filmas pirmizrādes svinībās, pozējot ar Latvijas Nacionālā teātra aktieri Jāni Amani, tā aizrāvās, ka ļāva kolēģim sevi kaislīgi noskūpstīt.

Kinoteātrī "Citadele", kur norisinājās Aigara Graubas ģimenes komēdijas "Circenīša Ziemassvētki" pirmizrāde, Inga Tropa ieradās eleganti saposusies un izskatījās tikpat skaista un valdzinoša kā viņas atveidotā jaunā māmiņa filmā.

Ģimenes filmas "Circenīša Ziemassvētki" pirmizrāde

Ceturtdien, 17. novembrī, piedzīvota Aigara Graubas komēdijas "Circenīša Ziemassvētki" pirmizrāde.

gallery icon

Melnā kokteiļkleita izcēla aktrises augumu, un viņa nudien bija viena no pasākuma pamanāmākajām viešņām. Kad pirmizrādes apmeklētāji devās uz zāli ieņemt vietas, Inga Tropa foajē, turpat pie ieejas, pozēja fotogrāfiem. Atšķirībā no citām aktieru saviesīgajām sanākšanām teātrī un kino aktrise un režisore nedemonstrēja savu ierasti ieturēto uzvedību, bet gan bija atraisīta un koķeta. Viņa nesamulsa pat tad, kad kopā nofotografēties pieskrēja kolēģis, Latvijas Nacionālā teātra aktieris Jānis Āmanis. Abu pozēšana no malas izskatījās gluži kā karstasinīga deja, bet savu “uzvedumu” Inga un Jānis noslēdza ar kaislīgu skūpstu.

Žurnāls "Kas Jauns" jau vēstīja, ka šajā vasarā izira Ingas Tropas un mākslinieka, Purvīša balvas ieguvēja Miķeļa Fišera (52) divus gadus ilgusī laulība. Viņi arī izšķīrās oficiāli. Lai gan aktrise teica, ka ar Miķeli pēc šķiršanās palikuši labos draugos, uz Ingas jaunākā kinodarba noskatīšanos pirmizrādes vakarā viņš neieradās. Ingas kompānija bija viņas mamma Anita un 13 gadu vecais dēls Mihels Vimba, kura tēvs ir Tropas kādreizējais dzīvesbiedrs režisors Renārs Vimba.