foto: Instagram
Pugačova un Galkins mīlinās "Bi-2" koncertā Izraēlā. VIDEO
Alla Pugačova un Maksims Galkins izskatās absolūti laimīgi!
Slavenības
2022. gada 9. decembris, 15:17

Pugačova un Galkins mīlinās "Bi-2" koncertā Izraēlā. VIDEO

Jauns.lv

Novembrī Alla Pugačova un Maksims Galkins atkalapvienojās pēc ilgas šķiršanās. Tagad pāris kopā apmeklē pasākumus un zvaigžņu koncertus. Vakar, piemēram, viņi parādījās slavenās baltkrievu alternatīvā roka grupas "Bi-2" uzstāšanās reizē.

Tīklā parādījušies kadri no grupas "Bi-2" koncerta Telavivā. Zāle bija pilna ar uzticamiem faniem, kuru vidū ierindojās arī pāris -Pugačova un Galkins. Mākslinieku ierašanās izraisīja sajūsmu. Laulātos apsteidza fani, kuri viņus apbēra ar pateicības vārdiem, raksta "Starhit".

Bez uzmanības slaveno pāri nav atstājuši arī paši grupas "Bi-2" mūziķi. Viņi parādīja attēlus uz ekrāna, kas atradās uz skatuves. Maksims un Alla priecājās par uzņemšanu, viņi pamāja skatītājiem un tad cieši apskāvās.

Arī fani filmēja slaveno pāri. Kadros redzams, kā mākslinieki dzied līdzi "Bi-2" dziesmām. Uz koncertu Pugačova un Galkins bija ieradušies sarkanu toņu apģērbā, tādējādi uzsverot savu vienotību. "Paldies, ka atnācāt! Jūs esat mūsu Dženisa Džoplina. Dievinām! Mīlam! Gribu autogrāfu..." izskanēja abiem veltītie komplimenti.

Ar krāšņu viesu buķeti Jūrmalā izskan Maksima Galkina koncerts (04.08.2022.)

gallery icon