foto: James Curley/Mirrorpix / Vida Press
Šeina Makgovana sieva atklāj jaunumus par dziedātāja veselību pēc tam, kad "The Pogues" leģenda nogādāts slimnīcā
Šeins Makgovans 2006. gadā. Ārsti teikuši, ka ar viņu viss būšot labi.
Slavenības
2022. gada 8. decembris, 11:11

Šeina Makgovana sieva atklāj jaunumus par dziedātāja veselību pēc tam, kad "The Pogues" leģenda nogādāts slimnīcā

Jauns.lv

Grupas “The Pogues” līdera Šeina Makgovana sieva sniegusi faniem jaunāko informāciju par vīra veselības stāvokli pēc viņa steidzamas nogādāšanas slimnīcā.

Viktorija Mērija Klārka otrdien vērsās pie faniem ar lūgumu sūtīt lūgšanas un labas domas par Šeina Makgovana veselību, atklājot, ka vīrs “atkal nonācis slimnīcā”.

64 gadus vecais mūziķis beidzamajos gados ir saskāries ar vairākām veselības problēmām, tostarp lauztu iegurni, bet nesen publiskā pasākumā redzēts, izmantojam ratiņkrēslu.

Trešdienas vakarā Viktorija sociālajā tīklā “Twitter” saviem sekotājiem pastāstījusi, ka Šeins šobrīd ārstējas no infekcijas.

Viņa arī paudusi sirsnīgu pateicību visiem, kas vēlējuši vīram drīzu atlabšanu: “Es tikai vēlējos pateikties visiem, kas sūtīja laba vēlējumus Šeinam Makgovanam.”

“Viņš ārstējas no infekcijas, un ārsti ir pārliecināti, ka ar viņu viss būs kārtībā.”

“Esmu neticami pateicīga viņiem un jums visiem,” norādījusi Makgovana laulātā draudzene, savu vēstījumu papildinot ar emocijzīmju sirsniņām.

foto: Richard Young/Shutterstock/ Vida Press
Šeins Makgovans ar sievu Viktoriju Mēriju Klārku šā gada oktobrī.

Kāds no sekotājiem komentāros atbildējis: “To ir tik labi dzirdēt, paldies, ka informējat mūs. Mēs turpināsim viņam sūtīt laba vēlējumus, jūs arī turpmāk būsiet viņa spēks.”

Šeins Makgovans kļuva slavens kā pankroka grupas “The Pogues” dibinātājs, kurš vēl šodien klausītājiem vislabāk pazīstams ar Ziemassvētku dziesmu “Fairytale of New York”.

Savulaik pārdoti nepilni 1,5 miljoni šī singla kopiju un Apvienotajā Karalistē šī atzīta par visvairāk atskaņoto Ziemassvētku dziesmu 21. gadsimtā!

2020. gadā “The Pogues” atbalstīja BBC lēmumu rediģēt dziesmā esošās aizskarošās teksta rindas.

foto: Richard Young/Shutterstock/ Vida Press
Šeins Makgovans šā gada 11. oktobrī.

Laikraksts “The Sun” tolaik informēja, ka “Radio 1” izņēmuši no atskaņošanas saraksta skaņdarba oriģinālo versiju, jo tajā ir tādi rupji vārdi kā “padauza” (slut), pederasts (“faggot”), pakaļa (arse) un citi.

Šis lēmums izraisījis niknas debates starp tiem, kuri apgalvoja, ka tā ir kārtējā reize, kad kāds “atmodies” un tiem, kas uzskatīja, ka šādiem vārdiem nav vietas 21. gadsimta popmūzikā.

Šeins Makgovans nonācis ratiņkrēslā

2015. gada augustā, demonstrējot sarežģītu dejas kustību, mūziķis Šeins Makgovans lauza gūžu un aizvien spiests izmantot ratiņkrēslu. Grupas „U2” ballīte ...

gallery icon

Taču pati grupa nestrīdējās un akceptēja, ka ir nepieciešamas izmaiņas, un drīz vien sociālajos medijos vēstīja, ka skaņdarbs ir atjaunināts bez rupjajiem vārdiem dziesmas tekstā.

2018. gada 26. novembrī pēc gadu desmitiem ilgām attiecībām un tam sekojošas 11 gadu ilgas saderināšanās Makgovans Kopenhāgenā apprecējās ar īru žurnālisti Viktoriju Mēriju Klārku.

foto: Aller/MEGA / Vida Press
Šeina Makgovana un Viktorijas Mērijas Klārkas kāzas Kopenhāgenā 2018. gadā.

Šeins Makgovans

gallery icon