foto: Bei/Shutterstock/ Vida Press
Kirstija Allija gandrīz pametusi vīru Džona Travoltas dēļ un alkusi pēc dēkas ar Sveiziju
Kirstija Allija un Džons Travolta 1990. gadā.
Slavenības
2022. gada 8. decembris, 05:48

Kirstija Allija gandrīz pametusi vīru Džona Travoltas dēļ un alkusi pēc dēkas ar Sveiziju

Jauns.lv

Holivudas aktrise Kirstija Allija (1951. gada 12. janvāris – 2022. gada 5. decembris) savulaik atzinusi, ka bijusi līdz ausīm iemīlējusies savos kolēģos Džonā Travoltā un Patrikā Sveizijā, pat neraugoties uz to, ka tobrīd bijusi laimīgi precējusies.

Aktrise Kirstija Alija nekautrējās no savām jūtām pret Holivudas kolēģiem, lai gan apliecināja, ka šī mīlestība allaž bijusi tikai platoniska un laulību viņa nekad tās dēļ nav pārkāpusi.

foto: Moviestore/Shutterstock/ Vida Press
Kirstija Allija un Džons Travolta.

Iemīļotā aktrise, par kuras došanos mūžībā 71 gada vecumā tika paziņots šo pirmdien, 5. decembrī, par savām jūtām pret kolēģiem atzinās 2018. gadā, kad piedalījās realitātes šovā “Celebrity Big Brother UK”.

Laikā, kad viņa piedalījās “Channel 5” veidotajā šovā, kolorītā aktrise atzinās, ka 1968. gadā viņa “gandrīz aizbēgusi” kopā ar filmas “Look Who’s Talking” galvenās lomas atveidotāju Džonu Travoltu.

Džons Travolta un Kirstija Allija, strādājot pie kopīgiem kino projektiem

gallery icon

Taču viņš nebija vienīgais, par jūtām pret kuru citviet atzinās divreiz šķirtā aktrise. Kirstijai bija radušās jūtas pret Patriku Sveiziju. Lai gan tās bijušas abpusējas, abi aktieri nolēmuši neuzsākt dēku, bet koncentrēties uz savām jau esošajām laulībām.

Realitātes šovā Allija pastāstīja par savām agrāk bijušajām romantiskajām jūtām pret kolēģiem. Pieminot populārā mūzikla “Grease” aktieri Džonu Travoltu, viņa atzinās: “Man šķiet, ka es noskūpstīju Travoltu. Es gandrīz aizbēgu ar viņu un apprecējos. Es viņu patiešām mīlēju, es viņu aizvien mīlu.”

foto: ddp / Vida Press
Kirstija Allija un Džons Travolta.

Taču Kirstija savu tā laika laulību ar vīru Bobu Alliju novērtēja augstāk, un tas viņu atturēja no jebkādas turpmākas dēkas ar “Saturday Night Fever” zvaigzni.

“Ja es nebūtu precējusies, es būtu aizbēgusi un apprecējusies ar Džonu, un es, iespējams, sēdētu jau lidmašīnā, jo viņam tāda piederēja pašam,” atzinās aktrise.

Lai gan Kirstija neprecizēja, kad aizsākās viņas aizraušanās ar Holivudas aktieri, abi pirmo reizi kopā uz ekrāna redzami 1989. gadā iznākušajā komēdijā “Look Who’s Talking”.

Filmā Kirstija iejutās grūtnieces lomā, kura iemīlas taksometra šoferī (Travolta) pēc tam, kad viņš sievieti nogādā slimnīcā uz dzemdībām.

foto: Tri-Star/Kobal/Shutterstock/ Vida Press
Kirstija Allija un Džons Travolta.

Abu aktieru ekrāna jūtu ķīmija tik ļoti iepatikās skatītājiem, ka filma kļuva par absolūtu kases grāvēju un tai vēlāk tapa divi turpinājumi – “Look Who’s Talking Too” (1990) un “Look Who’s Talking Now” (1993).

Abi aktieri saglabāja draudzību mūža garumā. 2013. gadā, viesojoties sarunu šovā pie Hovarda Sterna, komēdiju aktrise atzinās, ka Travolta bijis viņas “dzīves lielākā mīlestība” un “bija vajadzīgi gadi, lai neskatītos uz Džonu ar romantisku interesi”.

foto: ddp / Vida Press
Kirstija Allija un Patriks Sveizijs miniseriālā “North and South”.

2018. gadā Kirstija pastāstīja par savu mīlestību pret Travoltu, viesojoties Dana Votona podkāstā. Viņa atzīmēja, ka dēkas netrupināšana ar Džonu esot bijusi “viena no grūtākajām lietām, ko jebkad darījusi”.

“Tas bija smagākais lēmums, kādu jebkad esmu pieņēmusi, jo neprātīgi biju viņā iemīlējusies – mums kopā bija jautri un smieklīgi,” viņa sacīja. “Tās nebija seksuālas attiecības, jo es negrasījos krāpt savu vīru.”

foto: ©Warner Bros/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Miniseriālā “North and South” (1985-1986). Kirstija Allija – otrajā rindā pirmā no kreisās. Patriks Sveizijs – otrajā rindā otrais no labās.

“Bet, ziniet, es domāju, ka ir lietas, kas ir daudz sliktākas par seksuālām attiecībām, nekā krāpšana ar kādu šādā veidā. Es uzskatu, ka rīkojos vēl sliktāk, jo patiesībā ļāvu sev viņā iemīlēties un paliku viņā iemīlējusies ilgu laiku.”

Aizkustinošā ierakstā, atceroties savu mūžībā aizgājušo draudzeni, Travolta raksta, ka ar Kirstija viņu vienojušas “vienas no īpašākajām attiecībām, kādas jebkad bijušas”.

Līdzjūtības apliecinājumu viņš papildinājis ar mīlīgu fotogrāfiju, kurā abi draugi mūža garumā redzami starojam un mīļi lūkojamies viens otram acīs.

“Es tevi mīlu, Kirstij,” rakstīja Džons. “Es zinu, ka mēs abi atkal tiksimies.”

Kirstija bija precējusies divas reizes. Ar vidusskolas mīlestību Bobu Alliju viņa laulībā nodzīvoja no 1970. gada līdz 1977. gadam, bet ar aktieri Pārkeru Stīvensonu no 1983. gada līdz 1997. gadam. Pēc otrajā laulībā piedzīvotā spontānā aborta Kirstija un Pārkers adoptēja dēlu Viljamu (1992) un vēlāk meitu Liliju (1995). 2016. gadā dēls iecēla Kirstiju vecmāmiņas godā, kad viņa paša ģimenē piedzima dēliņš.

Aktrise Kirstija Allija nokritusies svarā par 23 kg

Tendence uz apaļīgumu aktrisei Kirstijai Allijai ir iedzimta, viņa ilgus gadus neveiksmīgi cīnījusies ar lieko svaru. 2014. gadā aktrise nokritusies ...

gallery icon

Aktrisei Kirstijai Allijai izskatīgs jauns draugs

gallery icon

Holivudas aktrises Kirstijas Allijas svara izmaiņas

gallery icon