Džūlija Robertsa uzvelk kleitu, kas apbērta ar Džordža Klūnija portretiem

Apburošā amerikāņu aktrise Džūlija Robertsa (55) pamatīgi pārsteigusi Kenedija centra apbalvošanas ceremonijas apmeklētājus, ierodoties uz pasākumu kleitā, kas apbērta ar ...

gallery icon
Sarkanais paklājs
2022. gada 5. decembris, 15:57

Džūlija Robertsa prot izbrīnīt - ar savu kleitu uz sarkanā paklāja viņa paķircina Džordžu Klūniju

Jauns.lv

Apburošā amerikāņu aktrise Džūlija Robertsa (55) pamatīgi pārsteigusi Kenedija centra apbalvošanas ceremonijas apmeklētājus, ierodoties uz pasākumu kleitā, kas apbērta ar aktiera Džordža Klūnija (61) portretiem.

Džūlija Robertsa kopā ar stilisti Elizabeti Stjuarti aicinājušas rotaļīgo modes cienītāju, modes nama "Moschino" radošo direktoru Džeremiju Skotu izveidot unikālu kleitu, kas dekorēta ar ierāmētiem Klūnija pagātnes un tagadnes attēliem.

Stjuarte "Instagram" kopīgojusi unikālā darinājuma attēlus ar mirkļbirku "#JuliaframedGeorge" jeb "Džūlija ierāmēja Džordžu".

Uz satīna "Mochino" kleitas izvietoti daudzi jo daudzi Klūnija portreti, tostarp no dažādām filmām kopš senas pagātnes līdz pat mūsdienām. Pie kleitas Robertsa bija pieskaņojusi žaketi un "Chopard" rotaslietas.

Zināms, ka abi aktieri pirmo reizi kopā sastrādājušies, filmējoties 2001. gada filmā "Oušena banda" (Ocean's Eleven). Kopš tā laika aktieri ir sadarbojušies sešās filmās, no kurām jaunākā ir Ola Pārkera romantiskā komēdija "Biļete uz paradīzi" (Ticket To Paradise).

Džordžs un Amala Klūniji filmas “Ticket to Paradise” pirmizrādes vakarā 2022. gada oktobrī

gallery icon

Džūlija Robertsa nesen intervijā TV raidījumu vadītājam Džimijam Kimelam pastāstījusi, ka viņa un Klūnijs jau kopš pirmās tikšanās reizes acumirklī kļuvuši par draugiem, turklāt viņai radusies sajūta, ka viņu draudzība ilgs "līdz pat laika beigām". 

Prestižie Kenedija centra apbalvojumi kopš 1978. gada ik gadu tiek pasniegti skatuves mākslas pārstāvjiem par mūža ieguldījumu Amerikas kultūrā. Zināms, ka Džordžs Klūnijs bija viens no balvas saņēmējiem.

Godināti šogad tika arī dziedātāja Eimija Granta, dziedātāja Gledisa Naita, komponiste Tania Leona un visi četri īru rokgrupas U2 dalībnieki.

Džūlija Robertsa ar vīru Deniju Moderu

gallery icon

Amala un Džordžs Klūniji prinča Harija un Meganas Mārklas kāzās

gallery icon