foto: KGC-09/starmaxinc.com/Newscom/Si/ Vida Press
Pēc Ketrīnas kļūšanas par Velsas princesi no darba aizgājusi viņas "labā roka"
Velsas princese Ketrīna.
Slavenības
2022. gada 5. decembris, 14:14

Pēc Ketrīnas kļūšanas par Velsas princesi no darba aizgājusi viņas "labā roka"

Jauns.lv

Kļuvis zināms, ka no sava ieņemamā amata atkāpusies Keitas Midltones uzticamākā palīdze. Tikai dažus mēnešus pēc tam, kad Ketrīna kļuva par Velsas princesi, no darba aizgājusi viņas privātsekretāre, kur pamatoti dēvēja par bijušās Kembridžas hercogienes "labo roku". Tagad pils ir jaunas privātsekretāres meklējumos.

Viena no Keitas Midltones uzticamākajām palīdzēm un “labā roka” atkāpās no privātsekretāres amata tikai dažus mēnešus pēc tam, kad Ketrīna kļuva par Velsas princesi.

2022. gada 9. septembrī Keitai tika piešķirts jauns tituls pēc tam, kad Čārlzs kļuva par karali un viņas vīrs princis Viljams pārmantoja tēva agrāko titulu un kļuva par Velsas princi.

Taču karaliskajam pārim par pārsteigumu viņu uzticamākā palīdze Hanna Kokbērna-Logija drīz vien paziņoja par lēmumu atkāpties no Ketrīnas privātsekretāres amata.

Princeses Ketrīnas privātsekretāre Hanna Kokbērna-Logija, kura no amata aizgāja 2022. gada nogalē

gallery icon

Kokbērna-Logija privātsekretāres pienākumus pildīja kopš 2020. gada. Viņas pienākumos ietilpa nodrošināt princeses dienas vienmērīgu norisi – sākot ar Ketrīnas korespondences koordinēšanu un beidzot ar karalisko attiecību organizēšanu.

Viņa bija atbildīga arī par to, lai informētu Keitu par visām augstajām amatpersonām vai amatpersonām, ar kurām viņai varētu nākties tikties, kā arī vajadzēja pavadīt Ketrīnu uz publiskajām sanāksmēm.

Velsas princese Ketrīna apmeklē valsts banketu par godu Dienvidāfrikas prezidenta Sirila Ramafosa vizītei

gallery icon

Velsas princeses “labā roka” no Londonas uzteica darbu personisku iemeslu dēļ pavisam neilgi pēc karalienes Elizabetes II došanās mūžībā, teikts “The Telegraph” paziņojumā.

Kā liecina Apvienotās Karalistes Uzņēmumu reģistrs, Kokbērna-Logija vairs nestrādā arī par Velsas prinča un princeses Karaliskā fonda direktori.

Dokumenti apstiprina, ka viņas darba attiecības tika pārtrauktas 2022. gada 31. oktobrī.

Princis Viljams un princese Ketrīna ar bērniem Džordžu un Šarloti karalienes Elizabetes II bērēs

gallery icon

Kāda Kensingtonas pilij pietuvināta persona izteikusies: “Hanna ir fantastiska, dinamiska vadītāja. Lojāla un prasmīga diplomāte.”

Pirms uzņemties privātsekretāres pienākumus, viņa bija izveidojusi labas attiecības ar toreizējo Kembridžas hercogu un hercogieni, kad 2016. gada aprīlī pavadīja viņus septiņu dienu oficiālajā braucienā uz Indiju un Butānu.

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna apmeklē Tadžmahalu

Pat apmeklējot Tadžmahalu, kas nodēvēts par templi mīlestībai, princis Viljams un hercogiene Ketrīna nevienā brīdī nesadevās rokās. Etiķetes eksperti apliecina, ...

gallery icon