foto: ddp / Vida Press
Džonijs Deps atgriezīsies “Karību jūras pirātos”, lai piedalītos slepenā jaunā projektā
Džonijs Deps pirāta Džeka Sperova lomā.
Slavenības
2022. gada 24. novembris, 14:54

Džonijs Deps atgriezīsies “Karību jūras pirātos”, lai piedalītos slepenā jaunā projektā

Jauns.lv

Tiek ziņots, ka Holivudas aktieris Džonijs Deps (59), kurš pazīstams ar kapteiņa Džeka Sperova lomu franšīzē “Karību jūras pirāti”, jau esot nolīgts darbā pie ekranizējuma nākamās daļas.

Izskanējusi informācija, ka Džonijs Deps atgriezīsies pie “Karību jūras pirātu” franšīzes piecus gadus pēc pēdējās filmas iznākšanas uz ekrāniem.

Izdevums “DailyStar” informē, ka Holivudas aktieris atkal iejutīsies savā leģendārajā Džeka Sperova lomā. Kopš 2003. gada viņš šo tēlu atveidojis piecās filmās. Savukārt kāds vārdā nenosaukts informators atklājis informāciju par gaidāmo “slepeno projektu”.

Džonijs Deps „Karību jūras pirātu” 2011. gadā iznākušajā filmā

gallery icon

Zinātājs paskaidrojis: “Džonijam ir paredzēts atgriezties kapteiņa Džeka Sperova lomā, un plānots, ka viņš sāks filmēties februāra sākumā īpaši slepenā vietā Lielbritānijā.”

Kino industrijas aizkulisēm pietuvinātā persona norādījusi, ka filma šobrīd atrodas “sākumstadijā” un “projektam joprojām nav piesaistīts režisors”.

Filmu studija “Disney” jaunajam projektam devusi pagaidu nosaukumu “A Day At The Sea” (“Diena pie jūras”) un pēc pirmajām kino provēm filmēšana sākšoties ar pilnu jaudu.

Džonija Depa spožākās lomas

Holivudas zvaigznes Džonija Depa spožākās lomas.

gallery icon

Zinātājs turpinājis: “Aicinājums izsūtīts visiem apzinātajiem. Brūss Hendriks, kurš strādāja pie pirmajām trim filmām, ir nosaukts par jaunā projekta izpildproducentu.”

Anonīmais informators savu paziņojumu noslēdzis, sakot: “Visas pārējās detaļas tiek glabātas zem atslēgas. Viss projekts ir tīts noslēpumā, un Disneja studija vēlas visu paturēt slepenībā, cik vien tas iespējams.”

Ārkārtīgi veiksmīgā filmu sērija visā pasaulē kases ieņēmumos guva vairāk nekā 4,1 miljardu ASV dolāru un, kā tiek ziņots, arī ievērojami vairojusi Džonija Depa bagātību. Aktieris esot nopelnījis 240 miljonus dolāru vai vairāk.

Džonijs Deps ierodas uz tiesu Londonā 2020. gada 26. februārī

gallery icon

Pēc tam, kad pret Džoniju Depu tika uzsākta tiesas prāva, kurā viņu vainoja sievas sišanā, daudzi darba devēji lauza līgumus ar slaveno aktieri un izskanēja viedoklis, ka Džeka Sperova lomā Holivudas zvaigzne vairs nekad neatgriezīsies.

2020. gada novembrī Deps zaudēja tiesas prāvā izdevumam “The Sun”, kas viņu bija nosaucis par “sievas sitēju” materiālā, kur stāstīja par aktieri un viņa bijušo sievu Amberu Hērdu.

Džonijs Deps apsūdz Amberu Hērdu neslavas celšanā. Tiesas prāvas norise 2022. gada aprīlī

gallery icon

Pēc tam Džonijs iesūdzēja Amberu tiesā par neslavas celšanu un 2022. gada jūnijā prāvu vinnēja. Viņa labais vārds šoreiz tika attaisnots un līdz ar to aktierim atkal pavērās durvis darba jautājumos.

Kad aktierim jautāts, ja Disneja studija ieradīsies pie viņa ar 300 miljoniem dolāru vērtu piedāvājumu, vai viņš joprojām atteiksies ar viņiem strādāt pie nākamās “Karību jūras pirātu” filmas”, viņš atbildējis – “Tā ir taisnība”, ļaujot noprast, ka jūtas apvainots, ka filmu studija no viņa iepriekš novērsās, neticot aktiera nevainībai.

Sprieduma pasludināšanas diena. Džonijs Deps uzvar tiesā Amberu Hērdu

Virdžīnijas štata tiesā ASV pasludināts spriedums civillietā par neslavas celšanu starp aktieri Džoniju Depu (58) un aktrisi Amberu Hērdu (36).

gallery icon

Taču, ja var ticēt anonīmā ziņu avota sniegtajai informācijai, Deps tomēr pārdomājis un atkal spēlēs daudzu skatītāju tik iemīļoti pirātu.