Kādēļ Aija Andrejeva jūtas kā pēc dzemdībām? FOTO
Aija Andrejeva ar vīru Tomu Bērziņu ballītē pēc koncerttūres „Soļi” noslēguma koncertzālē „Palladium”.
Slavenības
2015. gada 25. aprīlis, 15:50

Kādēļ Aija Andrejeva jūtas kā pēc dzemdībām? FOTO

Jauns.lv

24. aprīlī dziedātāja Aija Andrejeva ar grandiozu lielkoncertu svinēja savu radošo jubileju – 10 gadus uz skatuves. Pēc tā viņa ar draugiem un kolēģiem līdz vēlai naktij svinēja koncerttūres „Soļi” noslēgumu.

Uz „Palladium” koncertzāles skatuves Aija nebija viena, bet gan kopā ar saviem draugiem, kolēģiem. Pēc koncerta Kasjauns.lv bija iespēja ielūkoties Aijas radošās jubilejas noslēguma ballītē, kur pulcējās daudzi Latvijā zināmi mūziķi.

Aiju sveikt un cienāties ar dziedātājas pašas cepto kūku ieradās vīrs Toms Bērziņš, māsa Laura Andrejeva, tētis grupas „Opus Pro” mūziķis Alex jeb Oļegs Andrejevs. Aiju ar laba vēlējumiem teju kā dzimšanas dienā sveica dziedātāja Olga Rajecka, Lauris Reiniks, Kaža jeb Kārlis Būmeisters, Marija Bērziņa, Kristaps Krievkalns, Goran Gora jeb Jānis Holšteins-Upmanis un daudzi citi dziedātājas atbalstītāji. Pati vakara vaininiece klātesošajiem teica uzrunu. „Paldies visiem, kas piedalījās šajā neprātā, paldies par atbalstu. Es ļoti ceru, ka mēs turpināsim soļot tālāk un šādā sastāvā tas nebūs pirmais un pēdējais koncerts,” vēstīja mūziķe.

Ballītē par muzikālo izpildījumu rūpējās kora „Gaudeamus” dalībnieki, kas brīvā gaisotnē izpildīja dziesma no sava repertuāra. Vakara gaitā netrūka jautrības un jauku mirkļu, kad Aija, Olga Rajecka un citi mākslinieki vienojās kopīgās dziesmās. Sarunā ar portālu Kasjauns.lv Aija pastāstīja, ka pēc 15 koncertiem pa visu Latviju jūt atvieglojumu: „Pēc šādiem lieliem darbiem ir tāda kā pēcdzemdību depresija. Mārtiņš Freimanis kādreiz tā teica, un nevaru nepiekrist – tā ir. Ir tā, ka tas bērniņš iznēsāts, izlolots un piedzimis, Un tad ir gandarījums. It kā viss ir noticis, ir beidzies un ir nedaudz skumji. Ir arī nogurums un priekšā atkal ir jauns starts,” prāto Aija, kura nākamajā dienā ar vīru Tomu devās talkot uz vīra tēva mājām Vidzemē. „Būšu pie dabas,” ziņoja dziedātāja.