foto: Vida Press
Harijs Stailss un Olīvija Vailda izšķīrušies, Eva Mendesa un Raiens Goslings – apprecējušies
Eva Mendesa ar vīru Raienu Goslingu un Harijs Stailss ar draudzeni Olīviju Vaildu.
Slavenības
2022. gada 21. novembris, 19:07

Harijs Stailss un Olīvija Vailda izšķīrušies, Eva Mendesa un Raiens Goslings – apprecējušies

Jauns.lv

Nesen kļuvis zināms, ka Holivudas “karstais pārītis” Harijs Stailss un Olīvija Vailda paņēmuši attiecibās pauzi, savukārt Eva Mendesa un Raiens Goslings – apprecējušies. Eva to pati atklājusi intervijā, bet tajā pašā laikā padarījusi par mīklu: sak, varbūt precēti ir jau sen.

Pēc divu gadu ilgas draudzības 38 gadus vecā aktrise un režisore Olīvija Vailda un 28 gadus vecais popdziedātājs Harijs Stailss secinājuši, ka viņiem ir “atšķirīgas prioritātes” un draudzīgi pieņēmuši lēmumu iet šķirtus ceļus. Vismaz uz laiku.

Stailsam un Vaildai šobrīd ir atšķirīgas prioritātes

Saskaņā ar vairāku pārim pietuvinātu cilvēku teiktā žurnāls “People” informējis, ka pāris nolēmis “paņemt pauzi” attiecībās.

Harijs Stailss nogriezis garos matus

Grupas „One Direction” mūziķis Harijs Stailss nogriezis garos matus dēļ lomas Otrā pasaules kara drāmā „Dunkirk”. Nogrieztos matus mūziķis ziedojis ...

gallery icon

“Viņš joprojām ir koncertturnejā un tagad gatavojas doties uz tālākām valstīm. Viņa ir koncentrējusies uz saviem bērniem un darbu Losandželosā,” norādījis viens avots un piebildis, ka šķiršanās “ir ļoti draudzīgs lēmums.”

Runājot par Olīvijas Vaildas bērniem, filmas “Don't Worry Darling” režisore vēl 15. novembrī redzēta dejojam ar astoņgadīgo dēlu Otisu un sešgadīgo meitu Deizijas sava mīļotā vīrieša Harija Stailsa koncertā.

Olīvija Vailda uz sarkanā paklāja un ikdienā

gallery icon

“Viņi joprojām ir ļoti tuvi draugi,” turpināja avots, bet cits piebilda: “Šobrīd viņiem ir dažādas prioritātes, kas viņus šķir.”

Vaildai ir kopīgi bērni ar savu bijušo līgavaini Džeisonu Sudeikisu, ar kuru viņa bija kopā desmit gadus, pirms 2020. gada novembrī paziņoja par šķiršanos. Olīvija un Harijs Stailss iepazinās filmas “Don’t Worry Darling” uzņemšanas laukumā 2020. gada oktobrī, un jau nākamā gada janvārī roku rokā apmeklēja kopīgu draugu kāzas.

foto: TheImageDirect.com/ Vida Press
Olīvija Vailda ar bērniem šā gada septembrī.

“Tas, kas sākās kā cieša draudzība, ātri vien pārauga romantiskās attiecībās,” tolaik žurnālam “People” norādīja kāds paziņa. “Visi nojauta, ka tā notiks. Filmēšanas starplaikos viņš nespēja turēties pa gabalu un apmeklēja viņas treileri.”

Olīvija Vailda mīļojas pludmalē ar līgavaini Džeisonu Sudeikisu

gallery icon

Mendesai aizvien patīk saglabāt attiecību statusu noslēpumā

Fanu prātus krietnu laiku nodarbina iemīļoto aktieru Evas Mendesas un Raiena Goslinga oficiālais attiecību statuss. Pāris ir kopā jau 11 gadus un ģimenē audzina divus bērnus. Aizvadītajā piektdienā Eva šķietami apstiprinājusi gadiem klīstošās baumas par to, ka abi patiesībā ir precēts pāris. Mendesa vienojās telekompānijas “Channel Nine” pārraidē “Today”, kur stāstīja par savu labdarības darbu Austrālijā. Savukārt Goslings pašlaik šajā zemē filmē jauno filmu “The Fall Guy”. Intervijas laikā Mendesa stāstīja par sirsnīgo uzņemšanu, kādu abi ir saņēmuši Austrālijā un kādā brīdī nejauši nosauca Goslingu par savu “vīru”.

Eva Mendesa izrāda smaragda gredzenu

Jau mēnesi slavenās aktrises Evas Mendesas pirkstu rotā gredzentiņš ar lielu smaragdu. Viņa un aktieris un Raiens Goslings ir kopā ...

gallery icon

“Visi šeit ir tik laipni, mans vīrs Raiens arī ir šeit, un mēs lieliski pavadām laiku,” viņa pastāstīja raidījuma vadītājiem Karlam Stefanovičam un Alisonei Lengdonai.

Evas netiešā atzīšanās par attiecību statusu sekojusi pēc tam, kad viņa saviem “Instagram” sekotājiem atrādījusi plaukstas locītavas iekšpusē esošo tetovējumu, kur rakstīts “de Gosling”. Aktrises sekotāji to uzskatījuši par vēl vienu apliecinājumu tam, ka Eva ir precējusies. Fani šo tetovējumu uzskata par atsauci uz tradīciju pievienot vīra uzvārdu savējam, izmantojot “de”. Tulkojumā “de Gosling” nozīmē “no Goslingiem”.

Par attiecību statusu Mendesa izteicās arī viesojoties austrāliešu TV šovā “Kylie and Jackie O Show”. Vadītāja Britānija Hoklija pajautāja – “Klīst baumas, ka jūs, draugi, varētu būt slepeni apprecējušies. Vai tā ir taisnība?” Eva uz to atbildēja “Bet kurš ir teicis, ka mēs jau tādi nebijām? Man patīk paturēt to visu noslēpumā. Es esmu noslēpumaina sieviete.”

Eva Mendesa un Raiens Golsings kinofilmā „The Place Beyond The Pines”

Eva Mendesa un Raiens Golsings 2013. gadā iznākušajā kinofilmā „The Place Beyond The Pines”.

gallery icon

Attiecībā par tetovējumu, Eva norādīja, ka tas uz viņas rokas esot jau gadiem ilgi, bet pēc bildes publiskošanas viņa esot “saņēmusi ļoti daudz amizantu jautājumu”.

Eva Mendesa un Raiens Goslings sāka satikties 2011. gadā. Viņiem ir divas kopīgas meitas. Esmeraldai ir astoņi gadi, bet Amadai – seši.

foto: Clint Brewer Photography / A.I.M/ Vida Press
Raiens Goslings ar meitām šā gada janvārī.