foto: QIAN Jun/ATP/SPP/Shutterstock/ Vida Press
Bredam Pitam parādījusies jauna mīļotā. Kas ir Inese de Ramona?
Breds Pits šā gada oktobrī.
Slavenības
2022. gada 17. novembris, 05:55

Bredam Pitam parādījusies jauna mīļotā. Kas ir Inese de Ramona?

Jauns.lv

Nesen Holivudas aktieris Breds Pits (58) manīts kopā ar 29 gadus veco Inesi de Ramonu. Paparaci nofotografējuši pāri Bono koncertā Losandželosā.

Fotogrāfijās redzams, ka Breds Pits apskauj Inesi de Ramonu. Kā norādījuši rietumu bulvārpreses izdevumi: ja varot spriest pēc ķermeņa valodas, tad šim pārim esot kaislību pilns periods.

Koncertu apmeklējusi arī supermodele Sindija Krauforde ar vīru uzņēmēju un bijušo modeli Rande Gerberu, kā arī aktieris Šons Penns un Izraēlas un Amerikas riska kapitālists Vivi Nevo.

Inese de Ramona iepriekš bijusi precējusies ar aktieri Polu Vesliju no seriāla “The Vampire Diaries”. Tikai pirms mēneša kļuvis zināms par abu šķiršanos.

Inese bija aktiera Pola Veslija otrā sieva. Pirms tam viņš bija precējies ar aktrisi Toriju Devito, ar kuru iepazinās filmas “Killer Movie” uzņemšanas laikā 2007. gadā. Pāris apprecējās 2011. gadā, bet 2013. gadā laulību šķīra. Ar otro sievu Inesi de Ramonu aktieris apprecējās 2019. gadā.

Pati Inese strādā par veselīga dzīvesveida treneri.

Šā gada augustā klīda runas, ka Breds Pits satiekoties ar modeli Emīliju Ratažkovski. Tagad par to neviens vairs nerunā. Tagad bulvārpreses izdevumi ziņo, ka modele esot kopā ar realitātes šova zvaigznes Kimas Kardašjanas bijušo draugu komiķi Pītu Deividsonu, kura kādreizējo mīļoto skaitā ir dziedātāja Ariana Grande, modele Kaija Gerbere, aktrise Keita Bekinseila un vēl citas Holivudas skaistules.