foto: Kommersant/ Vida Press
Gazmanovs nespēj samierināties ar situāciju par savu mitekli Jūrmalā: "Muļķīgi nopirku šo nelaimīgo dzīvokli"
Krievijas skatuves mākslinieks Oļegs Gazmanovs.
Slavenības
2022. gada 16. novembris, 15:26

Gazmanovs nespēj samierināties ar situāciju par savu mitekli Jūrmalā: "Muļķīgi nopirku šo nelaimīgo dzīvokli"

Jauns.lv

Krievijas skatuves mākslinieks Oļegs Gazmanovs, kurš atbalsta Kremļa politiku, joprojām nespēj samierināties ar situāciju par savu dzīvokli Jūrmalā. Savulaik dziedātājs teica, ka viņam patīk pavadīt laiku Latvijā, bet tagad viņš nožēlo pirkumu.

Kanāla NTV raidījumā "Ты не поверишь!" Kremļa laktīgala pastāstīja, ka dzīvokli Jūrmalā viņš iegādājies kā dāvanu sievai Marinai.

"Viņa toreiz prasīja: "Kāpēc?". Un viņai bija taisnība," viņš atzina raidījumā. "Es muļķīgi nopirku šo nelaimīgo dzīvokli. Tagad nezinu, ko ar to darīt."

Pirms vairākiem gadiem kādā intervijā mākslinieks teica, ka viņam patīkot pavadīt laiku Latvijā. "Šeit var sēsties uz velosipēda un nobraukt daudzus kilometrus gan vienā, gan otrā virzienā. Man ir arī draugi, kas šeit ierodas spēlēt tenisu. Citviet ir karsts, bet šeit ir patīkami," dziedātājs iepriekš dalījās ar saviem iespaidiem.

Pēc nekustamo īpašumu datiem, dzīvoklis Jūrmalā dziedātājam izmaksājis 500 tūkstošus eiro. Gazmanovs vēlētos to pārdot, jo cena strauji krīt. "Tagad tas ir jau trīs reizes lētāks," stāsta mākslinieks, kuram astoņus gadus ir aizliegts iebraukt Latvijā.

Viņš arī norādīja, ka ir ļoti nobažījies par dzīvokļa virtuvē atstātu neatvērtu 71 gadu vecu armanjaka pudeli. "Tas ir mans dzimšanas gads. Man būs jāpalūdz kādam no uzticīgajiem latviešiem, lai man to atved," teica mūziķis.