foto: ddp/Justin Ng / Avalon / Vida Press
Mika Džegera draudzene dod mājienu par saderināšanos. Pēc astoņiem kopdzīves gadiem pirkstā parādījies gredzens ar briljantu
Mika Džegera draudzene Melānija Hamrika.
Slavenības
2022. gada 14. novembris, 18:30

Mika Džegera draudzene dod mājienu par saderināšanos. Pēc astoņiem kopdzīves gadiem pirkstā parādījies gredzens ar briljantu

Jauns.lv

Grupas "The Rolling Stones" līdera Mika Džegera (79) draudzene Melānija Hamrika (35) devusi iemeslu baumām par saderināšanos. Rokera ilglaicīgās partneres pirkstā manīts gredzens ar lielu briljantu.

35 gadus vecā baletdejotāja svētdien sociālajos tīklos publiskojusi pašbildi, ko uzņēmusi, skatoties spogulī. Melānija bija ģērbusies elegantā melnā tērpā, taču ne tas piesaistīja fanu uzmanību.

Džegera draudzene pie attēla bija pierakstījusi vienkāršu komentāru – “balerīnas frizūra piestāv visam”, taču vērīgākos fanus piesaistīja spožais gredzens, kas rotā viņas kreisās rokas zeltnesi.

Miks Džegers, Melānija Hamrika un viņu dēls Devero

gallery icon

Kā kāds fans komentēja: “Vai tas ir saderināšanās gredzens?”, bet cits atbildēja: “Pietuvināts tas izskatās pēc DIVIEM gredzeniem!”

“Es padomāju to pašu,” trešais apstiprināja arī savas aizdomas par saderināšanos.

foto: CAMERA PRESS/Nigel Norrington / Vida Press
Balerīna Melānija Hamrika uz skatuves Londonā 2009. gadā.

Pagaidām Miks Džegers un Melānija Hamrika sīkākus komentārus nav snieguši.

Pāris iepazinās 2014. gadā koncertā Tokijā un audzina kopīgu sešus gadus vecu dēlu Devero.

Džegeram kopumā ir astoņi bērni no piecām dažādām sievietēm. Viņa pirmdzimtajai meitai Kerisai ir 52 gadi. Viņas mamma ir aktrise un dziedātāja Mārša Hanta, ar kuru rokerim bija īslaicīga dēka.

Džegers ir tēvs 51 gadus vecajai Džeidai, kura nāca pasaulē viņa tā brīža laulībā ar sievu Bianku.

Rokerim ir četri bērni ar Džeriju Holu: meitas Elizabete (38) un Džordžija (31), kā arī dēli Džeimss (37) un Gabriels (25).

Miks un viņa partnere Džerija izšķīrās pēc tam, kad atklātībā nāca fakts, ka mūziķim ir dēka ar brazīliešu modeli Lusiānu Gimenesu Moradu. Šī romāna rezultātā pasaulē nāca Džegera septītais bērns Lūkass.

2014. gadā “The Rolling Stones” līderis kļuva par vectētiņu savam pirmajam mazbērnam. Šobrīd viņam ir jau pieci mazbērni.

Lai gan Džegers ir zināms kā vērtainu ballīšu mīļotājs, pēdējos gados viņš esot kļuvis nedaudz piezemētāks, neraugoties uz to, ka nākamgad grupa gatavojas izlaist jaunu studijas albumu un atkal dosies turnejā.

Kāds no paziņām izteicies, ka pēc Losandželosā izpārdotajiem koncertiem Miks Džegers izvēlējies uzturēties atsevišķā viesnīcā kopā ar ģimeni.

“Miks ir pilnībā mainījies,” apgalvo anonīmais ziņu avots. “Viņam vienmēr bija nopietna draudzene, bet, kad viņš devās turnejā, allaž bija arī citas meitenes, daudz citu meiteņu.”

“Šoreiz ir citādi. Melānija, Devs un auklīte turnejā brauc viņam līdzi, tāpēc viņš pie miera dodas agri un laiku pavada kopā ar ģimeni. Turklāt viņš tagad ir laimīgāks nekā jebkad agrāk esmu redzējis.”