Supermodele Alesandra Ambrosio nesmādē taukainus čipsus. FOTO
Alesandra Ambrosio nepieder tām modelēm, kas pārtiek tikai no svaiga gaisa. Viņa arī ēd. Un dažkārt pat ļaujas neveselīgajiem našķiem.
Slavenības
2015. gada 28. aprīlis, 05:35

Supermodele Alesandra Ambrosio nesmādē taukainus čipsus. FOTO

Jauns.lv

Brazīliete Alesandra Ambrosio (34) ir viena no populārākajām apakšveļas zīmola „Victoria’s Secret” modelēm. Klīst runas, ka šīs meitenes pirms skatēm pārtiek tikai no ūdens un svaiga gaisa. Taču Ambrosio ir piemērs tam, ka modeles arī ēd, turklāt šad tad atļaujas arī pa kādam neveselīgajam našķim.

Kā mēdz teikt – retu reizi arī našķis figūrai nekaitēs, ja vien tiek ievērota mēra sajūta un vienam apēstam kārumam neseko nākamais, un nākamais, kas beigu beigās izvēršas par brangu izēšanos.

Supermodele Alesandra Ambrosio nesen redzēta Losandželosā našķējamies ar čipsiem, kas bagātīgi cepti neveselīgajos taukos. Šī nav pirmā reize, kad Alesandra „pieķerta” ēdam to, ko mēdz uzskatīt, ka modeles neēd vispār – nekad un nemūžam.

Pirms pāris gadiem modele pati savā „Instagram” blogā bija ievietojusi attēlu, kurā redzama ieturam maltīti un kāri tiesājam frī kartupelīšus un steiku. Turklāt tas noticis tikai TRĪS dienas pirms „Victoria’s Secret” skates. Komentārā pie attēla modele ļāvusi noprast, ka svētdienās neliedz sev to, kas kārojas.

Pārējā laikā viņa ietur veselīgu diētu un daudz strādā sporta zālē, lai uzturētu figūru lieliskā formā. Alesandra nodarbojas ar jogu, augstas intensitātes aerobiku, kā arī baletu „Barre”, jo uzskata, ka šī slodze vislabāk palīdz formēt viņas kāju augšstilbus un dibenu.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram