Mārtiņš Ruskis un viņa kafijas bizness

Dziedātājs Mārtiņš Ruskis un viņa kafijas bizness.

gallery icon
Slavenības
2022. gada 10. novembris, 07:17

Mūziķis Mārtiņš Kanters izsludinājis maksātnespēju

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

“Dzīvē gadās visādi. Es no tā nekautrējos. Tas ir normāls process, ar kuru jātiek galā,” žurnālam "Kas Jauns" skaidro dziedātājs Mārtiņš Kanters (agrāk Ruskis).

Viņš šoruden izsludinājis maksātnespēju, kas ir sekas neveiksmīgam uzņēmējdarbības mēģinājumam.

“Varbūt man nebija līdz galam pilnīga izpratne par lietām, kas arī noveda pie šāda procesa. Bet nav jau nekas traks – nav man milzīgu kredītu un parādu, vienkārši paša nezināšana un nevarēšana dažos uzņēmējdarbības lauciņos bija pie vainas tam, ka mans bizness neizrādījās veiksmīgs un diemžēl jāuzsāk maksātnespējas process. Taču ceru, ka šī man būs vienīgā šāda veida mācība dzīvē!” optimistisks ir Mārtiņš Kanters.

Atgādinām, ka Covid-19 krīzes pirmsākumos, kad skatuves māksliniekiem tika liegts koncertēt, Mārtiņš uzsāka nelielu kafijas biznesiņu, Olainē un citur pārdodot pašu gatavotu kafiju. Mārtiņš iegādājās treileri, ko pielāgoja kafijas tirgošanai, apguva baristas amatu, pat izveidoja savu zīmolu, taču šopavasar šo biznesu slēdza, jo tas vairs nebija ienesīgs. Visticamāk, arī neveiksmīgās uzņēmējdarbības dēļ Mārtiņš ar sievu Žaneti Kanteri šīs vasaras beigās noslēdza laulāto mantisko attiecību līgumu, vienojoties par visas mantas šķirtību.

Mārtiņš Kanters prezentē savu jauno albumu "Glezna"

gallery icon