foto: MPI09/Capital Pictures/Scanpix
34 gadu vecumā miris amerikāņu dziedātājs Ārons Kārters - grupas "Backstreet Boys" solista jaunākais brālis
Ārons Kārters 2021. gada 8. jūnijā.
Slavenības
2022. gada 6. novembris, 17:31

34 gadu vecumā miris amerikāņu dziedātājs Ārons Kārters - grupas "Backstreet Boys" solista jaunākais brālis

Jauns.lv

Ārons Kārters atrasts miris savās mājās Lankasterā, Kalifornijas štatā, vēsta CNN.

Avoti ziņo, ka policija notikuma vietā ieradusies pēc zvana uz numuru 911. Zvanītājs apgalvoja, ka Kārters esot noslīcis vannā. Taču 34 gadus vecā skatuves mākslinieka patiesais nāves cēlonis nav zināms.

Zināms, ka pirms gada, 2021. gada novembrī, Kārters kļuva par tēvu. Māksliniekam un viņa draudzenei Melānijai Martinai piedzima dēls, kuru nosauca par Prinsu. 2022. gada septembrī jaunajam tēvam tika atņemtas tiesības redzēt bērnu atkarības dēļ. Lai nepazaudētu mazuli, Kārters pieteicās rehabilitācijai.

Ārons Kārters dzimis 1987. gadā Tampā, Floridas štatā. Jau 7 gadu vecumā viņš sāka rakstīt un izpildīt mūziku, bet 1997. gadā izdeva savu pirmo albumu "Aaron Carter — #12 UK". Kad Kārteram bija 13 gadi, 2000. gadā iznāca plate "Aaron 's Party (come and Get it)", kas viņam deva vislielāko popularitāti. Starp hitiem no ir "I want Candy", "Bounce" un "That 's How I Beat Shaq".

Savas muzikālās karjeras laikā Ārons Kārters paspējis izdot vēl trīs albumus ("Oh Aaron" 2001. gadā, "Another Earthquake" 2002. gadā un "Løvé" 2017. gadā), kā arī vairākus miksteipus.

foto: Andre Csillag/Shutterstock/ Vida Press
Niks un Ārons Kārteri ar vecākiem.

Būdams Nika Kārtera jaunākais brālis, Ārons bieži uzstājās kopā ar grupu "Backstreet Boys". Tāpat viņš piedalījās ABC realitātes šovā "Dejas ar zvaigznēm", filmējās filmās un seriālos, kur bieži vien tēloja pats sevi, piemēram, lentē "Sabrina — mazā ragana".

Pieaugušā vecumā Kārters sāka atklāti stāstīt par problēmām ar psiholoģisko veselību un narkotikām. "Pitchfork" raksta, ka 2019. gadā mūziķis paziņojis, ka viņam diagnosticēti disociatīvi personības traucējumi un šizofrēnija. Viņš arī padalījās ar lielu medikamentu sarakstu, ieskaitot spēcīgos antidepresantus, kurus viņam bija izrakstījuši ārsti.