foto: Shutterstock
Medvedevs publicē kārtējo dīvaino ierakstu, kurā piemin "nacistus narkomānus" un "rukšķošas cūciņas"
Krievijas Federācijas Drošības padomes priekšsēdētāja vietnieks Dmitrijs Medvedevs.
Trakā pasaule
2022. gada 4. novembris, 15:05

Medvedevs publicē kārtējo dīvaino ierakstu, kurā piemin "nacistus narkomānus" un "rukšķošas cūciņas"

Jauns.lv

Krievijas Federācijas Drošības padomes priekšsēdētāja vietnieks Dmitrijs Medvedevs uzskata, ka Krievijas "svētais mērķis" karā pret Ukrainu ir "apturēt elles augstāko varu". Savā "Telegram" kanālā Medvedevs publicējis apsveikumus Tautas vienotības dienā, vienlaikus atbildot uz pieciem jautājumiem, kurus viņš pats arī noformulējis.

Medvedevs 4. novembrī publicējis kārtējo ierakstu, šoreiz par godu Tautas vienotības dienai. Publikācijā bijušais Krievijas prezidents mēģinājis izskaidrot militārā iebrukuma Ukrainā iemeslus un galveno mērķi, raksta "Medialeaks".

Pēc viņa domām, Krievija aizstāv savu vēsturi, cilvēkus un "svēto" teritoriju. Izmantojot metaforas, Medvedevs krāšņi aprakstīja Krievijas pretiniekus: "Pret mums šodien ir daļa no mirstošās pasaules. Tas ir traku nacistu narkomānu bars, viņu apreibinātā un iebiedētā tauta un lielais rejošo suņu bars no Rietumu medību suņu būdas. Viņiem līdzi ir visdažādākie rukšķošo cūciņu un netālo mietpilsoņu bari no sairušās Rietumu impērijas ar siekalām, kas plūst pār zodu."

Viņš kritizēja arī dažus vārdā nenosauktus "nobijušos partnerus". Medvedevs izteica pieņēmumu, ka kara rezultātā "drūmā pasaules kārtība sabruks".

Pēc Medvedeva teiktā, notiekošā galvenais mērķis ir "apturēt elles augstāko valdnieku, lai kā viņu sauktu – Sātans, Lucifers vai Iblis". "Mēs ieklausāmies Radītāja vārdos un paklausām tiem. Šie vārdi arī dod mums svētu mērķi," rakstīja Medvedevs. Tāpat politiķis par Krievijas ieroci nodēvējis "patiesību". "Tieši tāpēc uzvara būs aiz mums!" rezumēja Krievijas politiķis.

Jau kopš Krievijas iebrukuma sākuma Medvedevs nāk klajā ar dažādiem paziņojumiem, tostarp draudiem Rietumu valstīm. Viņš nereti piemin apokalipsi, Armagedonu, netieši atsaucas uz Bībeles rakstiem, kā arī ne reizi vien devis mājienus par to, ka Krievija varētu izmantot kodolieročus.