Efekts vai defekts. Aktrises asimetriskā kleita atsedz mežģīņu apakšveļu. FOTO
Amerikāņu aktrises Keitas Bosvortas gaišā asimetriskā kleita atsedza melnu mežģīņu krūšturi. To, ka tas bijis tīšām, nevis misēklis, apliecina aktrises kurpes, kas ieturētas vienā krāsā ar labi redzamo krūšturi.
Slavenības
2017. gada 6. februāris, 05:47

Efekts vai defekts. Aktrises asimetriskā kleita atsedz mežģīņu apakšveļu. FOTO

Jauns.lv

Holivudas aktrise Keita Bosvorta (34) redzēta Londonā gaisīgā un romantiskā mini kleitā. Taču tās asimetriskais dizains un redzamā apakšveļa samulsinājis daudzus fanus...

Dodoties uz saviesīgu pasākumu Meifēras rajonā Londonā, amerikāņu aktrise un modele Keita Bosvorta bija tērpusies baltā mini kleitā ar ziedu apdruku. Izvēlētajam apģērbam bija asimetrisks griezums ar volāniem rotātu tērpa dekoltē. Viens aktrises plecs bija apsegts un to rotāja gaisīga piedurkne, kas mazliet atgādināja stilīgu apmetni.

Savukārt otrs Keitas Bosvortas plecs bija kails un atsedza aktrises melno mežģīņu krūšturi. Vai tas bija darīts apzināti vai nejauši, – sociālajos tīklos savās pārdomās dalījās fani.

To, ka labi redzamā apakšveļa  nebija defekts, bet gan efekts, apliecina vien aktrises tērpam pieskaņotās kurpes. Tāpat kā mežģīņu apakšveļa, arī apavi bija ieturēti melnā krāsā.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press