foto: Richie Buxo / SplashNews.com/ Vida Press
Heidija Kluma nav atpazīstama līdz šim dīvainākajā Halovīna kostīmā. Viņa pārtapusi par milzīgu tārpu
Heidija Kluma ar vīru šogad Helovīna ballē pārtapa par savainotu makšķernieku un viņa milzu ēsmu - tārpu.
Slavenības
2022. gada 2. novembris, 06:12

Heidija Kluma nav atpazīstama līdz šim dīvainākajā Halovīna kostīmā. Viņa pārtapusi par milzīgu tārpu

Jauns.lv

Vācu supermodele Heidja Kluma ir labi pazīstama ar savu mīlestību pret Halovīnu un ekstravagantajām un bieži vien ļoti sarežģītajām tērpu idejām. Arī šogad modele nelika vilties. Viņa Halovīna balli rīkoja jau 21. reizi un bija pārģērbusies par milzīgu tārpu, kuru pavadīja savainots makšķernieks, kura tēlā iejutās viņas vīrs Toms Kaulics.

Heidija Kluma saglabāja intrigu līdz pat pēdējam brīdim, atstājot fanus neziņā par to, kāds šogad būs viņas Halovīna tērps. Tagad droši var teikt, ka fani nebija vīlušies, redzot Heidijas performanci uz sarkanā paklāja pašas organizētajā mošķu ballītē.

Heidija Kluma Helovīna ballē 2022. gadā

gallery icon

49 gadus veco modeli nešaubīgi var dēvēt par Halovīna karalieni, jo viņas tērpi ir ļoti pārdomāti un tik sarežģīti, ka prasa pat nedēļām ilgu komandas darbu. Šogad viņa pārsteigusi ar līdz šim dīvaināko tērpu. Modele Halovīna vakarā pārtapusi par milzīgu tārpu. Jā, tārpu!

foto: Richie Buxo / SplashNews.com/ Vida Press

Savas performances sākumā tārps locījās pa grīdu, līdz to uz savas makšķeres āķa uzsprauda savainotais makšķernieks, Klumas vīra Toma Kaulica personā.

Tārpa kostīms ļāva saskatīt tikai Heidijas acis un smaidu. Tas pilnībā sedza modeles ķermeni un turpinājās vēl krietnu tiesu virs viņas galvas.

foto: Stephen Lovekin/Shutterstock/ Vida Press
Bija redzamas tikai Heidijas acis un smaids.

Vairākas stundas pirms balles Heidija ķircināja savus 10 miljonus “Instagram” sekotāju, parādot, ka sēž grima meistaru krēslā un ļaujas pārvērtībām, kas šogad viņai likšot justies bezgala “klaustrofobiski”.

“Instagram” ierakstos bija atrādīti vairāki nelieli video, to skaitā tuvplāns krāsām, kuras tiks izmantotas viņas iespaidīgā tērpa radīšanai. Citos bija redzamas mākslīgās acis un “šausminošā” āda, kas nokrāsota ar aerosolu.

Ne tikai Heidija pavadīja vairākas stundas, gatavojoties ballei, arī viņas vīra Toma pārvērtības prasīja lielu darbu. Ievainotā zvejnieka viena no acīm karājās ārpus acs dobuma, radot neomulīgu un šaušalīgu izskatu.

Pēc tam, kad Heidija izkāpa no tārpa kostīma, viņa klātesošos pārsteidza ar ļoti juteklisku apģērbu, kas radīja kaila auguma efektu. Miesas krāsas tills tikai intīmākajās vietās bija klāts ar spožiem gliteriem. Tārpa masku uz sejas gan viņa atstāja.

Uz balli supermodeli šogad pavadīja ne tikai vīrs Toms Kaulics, bet arī vecākā meita Lenī Kluma, kas šogad maijā nosvinēja savu 18. dzimšanas dienu.

foto: Richie Buxo/Shutterstock/ Vida Press
Heidija Kluma ar vecāko meitu Lenī.

Heidija Kluma un viņas 2019. gada Helovīna ballītes viesi

Supermodele Heidija Kluma un viņas Helovīna ballītes viesi 2019. gda 31. oktobrī Ņujorkā.

gallery icon

2015. gads. Heidija Kluma kā Trusīša Rodžera sieva Džesika. Ballīte un tapšanas process

Vācu supermodele Heidija Kluma Helovīna masku ballē bija pārtapusi par Trusīša Rodžera sievu Džesiku. Viņa grimētavā pavadījusi 9 stundas, kuru ...

gallery icon

2014. gads. Halovīna vakarā supermodele Heidija Kluma pārvēršas krāsainā taurenī

gallery icon

Heidijas Klumas Helovīna ballītes tērpi aizvadītajos gados

gallery icon

Supermodele Heidija Kluma pārvēršas krunkainā večiņā

gallery icon

Supermodele Heidija Kluma šokē ar Helovīna tērpu

gallery icon