foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA/Shutterstock/ Vida Press
Smukulīti Zaku Efronu vairs nevar pazīt. Viņš gatavojas profesionāla cīkstoņa lomai
Zaks Efrons šā gada septembrī.
Slavenības
2022. gada 29. oktobris, 05:21

Smukulīti Zaku Efronu vairs nevar pazīt. Viņš gatavojas profesionāla cīkstoņa lomai

Jauns.lv

Un jūs domājāt, ka viņa atlētiskais ķermenis 2017. gadā iznākušajā filmā “Pludmales patruļa” ir iespaidīgs! Palūkojiet, kā simpātiskais “Vidusskolas mūzikla” aktieris izskatās tagad, kad gatavojas profesionāla cīkstoņa lomai!

Zaks Efrons ļoti nopietni gatavojās filmai “Pludmales patruļa”. Redzot, cik atlētisks un muskuļots ir kādreizējais tīņu filmu aktieris, fanes teju vai kusa aiz sajūsmas. Viņām viņš šķita pati pilnība.

Taču, gatavojoties profesionāla cīkstoņa lomai, Zaks fiziskajā sagatavotībā ir spēris vēl vienu soli tālāk. Darbs pie atlētiskā ķermeņa ir kādreizējo smukulīti izmainījis līdz nepazīšanai. Ja kāds vēl šaubījās, vai Efrons būs īstais aktieris, kam uzticēt profesionālā cīkstoņa lomu, tad tagad tas vairs jautājumus neraisa.

Internetā parādījušās fotogrāfijas, kur Zaks Efrons redzams biogrāfiskās filmas “The Iron Claw” uzņemšanas laukumā. Filma būs patiess stāsts par reslinga čempiona Kevina Fon Ērika dzīvi.

35 gadus vecais Efrons nofotografēts brīdī, kad uzņemšanas laukumā bez krekla iznāk no sava treilera. Viņa augumu sedz vien zils ap gurniem apsiets dvielis.

Zaks Efrons izrāda iespaidīgus muskuļus

Aktieris Zaks Efrons jaunās filmas „Pludmaļas patruļa” („Baywatch”) filmēšanas laukumā pārvar šķēršļu joslu. Lai iemantotu tik izcilu fizisko formu viņš ...

gallery icon

Lai maksimāli līdzinātos sporta meistaram, Zakam ir sasona griezuma frizūra un viņa augumu bagātīgi klāj mākslīgais iedegums. Viss tieši tāpat kā reslinga zvaigznei aizvadītā gadsimta sešdesmitajos gados.

Filmas pamatā ir patiess stāsts par “fon Ēriku ģimenes kāpumiem un kritumiem, cīkstoņu  dinastiju, kas atstāja milzīgu ietekmi uz reslinga sporta veidu no 1960. gadiem līdz pat mūsdienām,” teikts filmu studijas paziņojumā.

Zakam Efronam 2014. gada MTV kino balvu ceremonijas vakarā novelk kreklu

gallery icon

Jaunajā kino ekranizējumā filmējas arī tādi aktieri kā Lilija Džeimsa, Maura Tirnija, Džeremijs Allens Vaits un Hariss Dikinsons.

Zaka iespaidīgās ķermeņa pārvērtības sekojušas pēc tam, kad viņš atklāja, ka 2017. gadā, gatavojoties filmai “Pludmales patruļa”, intensīvā fitnesa režīma dēļ “ieslīdzis diezgan dziļā depresijā”.

foto: ddp/Capital Pictures / Vida Press
Dveins Džonsons un Zaks Efrons 2017. gadā uz ekrāniem iznākušajā filmā “Pludmales patruļa”.

“Tas “Pludmales patruļas” izskats, es nezinu, vai tas dzīvē tiešām ir sasniedzams,” viņš gada sākumā izteicās intervijā izdevumam “Men’s Health”.  

Jaunās filmas “The Iron Claw” izdošanas datums vēl nav izziņots.