foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Ko Gvinetas Paltrovas vīrs domā par viņas draudzību ar Bredu Pitu?
Gvineta Paltrova un Breds Pits deviņdesmitajos gados.
Slavenības
2022. gada 21. oktobris, 06:07

Ko Gvinetas Paltrovas vīrs domā par viņas draudzību ar Bredu Pitu?

Jauns.lv

Gvineta Paltrova (50) intervijā “Entertainment Tonight” pastāstījusi par savu draudzību ar bijušo līgavaini Bredu Pitu (58) un to, kāda viņas vīram Bredam Falčukam (51) ir attieksme pret sievas siltajām jūtām pret ex-mīļoto.

Paltrova un Pits bija kopā no 1994. līdz 1997. gadam. Pāris saderinājās 1996. gada decembrī, bet pēc sešiem mēnešiem izbeidza attiecības. Gvineta savulaik izteikusies, ka ir bijusi vēl pārāk jauna laulības dzīvei, tāpēc viņiem nekas nav sanācis.

Gvineta Paltrova un Breds Pits

gallery icon

“Pēc šķiršanās mēs kādu laiku nebijām draugi,” viņa pastāstījusi intervijā “Entertainment Tonight”. “Mēs atradām ceļu atpakaļ viens pie otra pirms kādiem 18 vai 19 gadiem, un kopš tā laika uzturam kontaktus.”

“Es viņu dievinu. Viņš ir apbrīnojams cilvēks, turklāt viņš ir lielisks uzņēmējs, un tik radošs, un tik labs cilvēks. Es viņu patiešām mīlu. Esmu liela fane,” paskaidrojusi Gvineta.

Aktrises Gvinetas Paltrovas dzīve "Instagram" kadros, ikdienā un uz sarkanā paklāja

gallery icon

Runājot par to, kā Falčuks jūtas par sievas draudzību ar bijušo puisi, Paltrova norādījusi: “Mans vīrs nav nosodošs, viņš ir visstabilākais un drošākais cilvēks mūsu attiecībās, tāpēc domāju, ka viņš pilnībā respektē [šo draudzību].”

“Iespējams, ka viena no lietām, kas viņam manī patīk, ir tā, ka es ticu “apzinātai atpārošanai”, neatkarīgi vai tu atpārojies/atvienojies no kolēģa, laulātā drauga vai vienkārši drauga. Es patiešām ticu, ja esi kādā ieguldījies  –  protams, ir izņēmumi – šo attiecību amputēšana liecina, ka iespējams vēl neesi pilnībā guvis no tā mācību un ļāvis notikt dziedināšanai,” viņa norādījusi.

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks

Aktrisi Gvinetu Paltrovu un seriāla „Glee” līdzautoru Bredu Falčuku romantiskas jūtas vieno kopš 2014. gada.

gallery icon

“Tāpēc, lai arī reizēm var būt neērti, es domāju, ka ir patīkami piestrādāt un atjaunot saikni ar to vērtību, kādu šis cilvēks ienesa tavā dzīvē,” paskaidrojusi aktrise.

Runājot par viņu un Falčuku, Paltrova slavēja abu “apbrīnojamo ķīmiju”: “Mums ir apbrīnojama ķīmija, un tā ir nozīmīga attiecību pamatsastāvdaļa. Mans ķermenis jūtas patiešām labi, kad viņš ir tuvumā. Mums ir paveicies.”

Paltrova (50) atzīmēja, ka arī viņu iepriekšējās laulības abiem sniegušas nozīmīgu mācību. Gvineta iepriekš bija precējusies ar  grupas “Coldplay” līderi Krisu Mārtinu, bet Falčuks bija laulājies ar Sūzenu Bukiniku.  

Gvineta Paltrova ar meitu Eplu dodas uz “Goop” veikalu Ņujorkā

gallery icon

“Es domāju, ka mums ir liela cieņa, gandrīz vai godbijība pret saistību uzņemšanos un to veidošanu, turpinot lolot laulību. Mēs esam kļuvuši par ļoti labiem sarunu biedriem, un tā ir ļoti nozīmīga attiecību sastāvdaļa.”

Paltrova un Mārtins bija precējušies vairāk nekā desmit gadus, kad 2014. gadā pieņēma lēmumu šķirt laulību. Falčuks un Bukinika bija precējušies 10 gadus, kad 2013. gada martā iesniedza laulības šķiršanas pieteikumu.

2018. gadā Gvineta salaulājās ar producentu Bredu Falčuku un gadu vēlāk uzsāka kopdzīvi zem viena jumta. Līdz tam abiem katram bija sava māja un dažas dienas nedēļā viņi dzīvoja kopā, parējās katrs savās mājās.

Gvineta Paltrova “Zelta globusu” ceremonijas vakarā 2020. gada janvārī

gallery icon