Kārlis Kazāks ar draudzeni Lindu

Mūziķis Kārlis Kazāks ar draudzeni Lindu apmeklē režisores Ināras Sluckas jauniestudējuma "Aizliegtais pianīns" pirmizrādi Latvijas Nacionālajā teātrī.

gallery icon
Slavenības
2022. gada 3. oktobris, 06:28

Kārlis Kazāks šķiras no sievas un tagad ir kopā ar 17 gadu jaunāku koristi

Žurnāls "Kas Jauns"

Dziesminieks Kārlis Kazāks (44) vairs neslēpj, ka izirusi viņa laulība ar sievu un trīs bērnu mammu Kristīni Kazāku, un sabiedrībā iziet ar jauno mīļoto.

Ar līdzšinējo sievu Kristīni mūziķis, radio "Pieci.lv" programmas direktors un biedrības AKKA/LAA padomes priekšsēdētājs Kārlis Kazāks bija kopā daudzus gadus. Abu vecākie bērni dēls Pauls un meita Klinta jau ir sasnieguši pilngadību, jaunākajai meitai Kaivai ir deviņi gadi. Nu jau kādu laiku Kārļa un Kristīnes Kazāku laulības dzīve ir izirusi, vēsta žurnāls "Kas Jauns".

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Kārļa sieva Kristīne 2016. gadā. Viņa ir mamma mūziķa trim atvasēm.

Kā noprotams, Kārlis ir samierinājies ar faktu, ka savu vecāku Rūtas un Viļņa Kazāku ilggadējās laulības dzīves paraugam sekot nav izdevies, un ir ļāvies jaunām attiecībām. Par to viņš pavēstīja, iziedams sabiedrībā kopā ar savu jauno draudzeni Lindu Dinbiri (27).

"Aizliegtais pianīns" pirmizrāde Nacionālajā teātrī

Ar iestudējuma "Aizliegtais pianīns" pirmizrādi 15. septembrī atklāta Nacionālā teātra jaunā sezona.

gallery icon

Abi kopā apmeklēja režisores Ināras Sluckas jauniestudējuma "Aizliegtais pianīns" pirmizrādi Latvijas Nacionālajā teātrī un no apkārtējo skatieniem neslēpās. Pirms izrādes pāris teātra foajē esošajā bufetē iegādājās atspirdzinājumus, saskandināja glāzes un, koķeti sasmaidoties, malkoja dzērienus.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Pirms izrādes teātrī abi dūdoja, malkojot vīnu.

To, ka Linda Kārlim nav īslaicīga aizraušanās un attiecības ir nopietnas, apliecina fakts, ka mīļoto viņš jau ir paguvis iepazīstināt ar saviem tuviniekiem.

Kārlis Kazāks prezentē savu pirmo grāmatu "Sākums mūs atrod pats"

gallery icon

Kā noskaidroja "Kas Jauns", mūziķa jaunā draudzene Linda Dinbire ir Saulkrastu kora "Anima" dalībniece, un, tāpat kā Kārli Kazāku, arī viņu saista gan mūzika, gan velobraukšana, gan pārgājieni dabā. Turklāt publiski pieejamā informācija liecina, ka pirms trim gadiem Dinbire kandidēja Saeimas vēlēšanās, pārstāvot 12. sarakstu "Latvijas Nacionālisti". Par Kārli Linda ir 17 gadu jaunāka.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnālā "Kas Jauns"!