foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - Ēķa seriāls, asprātīga drāma un spriedzes trilleris
Kadrs no filmas "Ātrā palīdzība".
TV
2022. gada 27. septembris, 18:30

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - Ēķa seriāls, asprātīga drāma un spriedzes trilleris

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ lūkojiet pašmāju seriālu "Tarakāni tavā galvā", asprātīgo "Šis sāpēs" un asa sižeta spriedzes filmu "Ātrā palīdzība".

Atbrīvoties vai ne?

"Tarakāni tavā galvā" ir "Tet" oriģinālseriāls, ko veidojis režisors Andrejs Ēķis pēc Zanes Zustas grāmatu T"arakāni manā galvā" un "Tarakāni tavā galvā" motīviem.

Seriāla centrālais tēls ir psihoterapeits Roberts. Vecpuiša statuss viņu pilnībā apmierina. Roberts no īstām attiecībām baidās. Roberta darba dienas paiet psihoterapijas privātpraksē, uzklausot dažādu klientu dzīvesstāstus. Katrs no viņiem alkst tikt uzklausīts gluži kā bērni, tāpēc nereti ar Robertu cenšas manipulēt, bet Roberta uzdevums ir ieraudzīt “tarakānu” klientu galvās, kas traucē tiem dzīvot, un saudzīgi to parādīt arī viņiem pašiem. Klientiem ir iespēja no kabineta iziet ar kādu būtisku atziņu, kas var izmainīt viņu dzīvi, bet vai viņi to izdarīs? Vai no “tarakāna” atbrīvoties maz ir izdevīgi...?

Seriāla "Tarakāni tavā galvā" prezentācija

Šī gada rudenī pie skatītājiem nonāks jauns "Tet" oriģinālseriāls "Tarakāni tavā galvā" - rakstnieces Zanes Zustas tāda pat nosaukuma dižpārdokļa ...

gallery icon

Seriālā galveno lomu atveido aktieris, režisors un komponists Toms Auniņš, piedalās Dita Lūriņa, Andris Keišs, Dārta Daneviča, Kristīne Nevarauska, Imants Strads, Egons Dombrovskis un citi iemīļoti aktieri.

"Tarakāni tavā galvā" skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli" no 29. septembra.

Atklāti un smieklīgi

Sāpīgi asprātīgi un nežēlīgi godīgi – laipni lūgti Nacionālā veselības dienesta dzemdību nodaļā.

Seriālā "Šis sāpēs" ("This is Going To Hurt") Bens Višovs ir Ādama Keja lomā atklātā un smieklīgā ārsta dzīves atveidojumā.

Komēdijdrāmu skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli" angļu valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā.

Kad plāns noiet greizi

Krimināldrāmā "Ātrā palīdzība" ("Ambulance") Vils meklē līdzekļus, lai segtu sievas medicīnas rēķinus, un vēršas pēc palīdzības pie sava brāļa Denija.

Harismātiskais krāpnieks Denijs piedāvā viņam piedalīties lielākajā bankas aplaupīšanā Losandželosas vēsturē. Uz spēles likta sievas dzīvība, un Vilam nākas piekrist. Bet bēgšanas plāns izgāžas, un viņi sagrābj ātrās palīdzības mašīnu ar ķīlniekiem.

Holivudas spraiga sižeta lielbudžeta grāvēju meistara Maikla Beja jaunā filma "Ātrā palīdzība" ir tāda paša nosaukuma 2005. gada dāņu drāmas rimeiks. Kad pie šīs filmas Holivudas versijas ķērās Maikls Bejs, daudzi gaidīja, ka nu jau atkal būs ātras pakaļdzīšanās, lērums sprādzienu un šāvienu. Taču Bejs pārsteidza – paziņoja, ka action būs krietni mazāk, bet lielāks prieks būšot tiem, kas dievina leģendāro "Ātrumu". Beigās gan izrādījās, ka Bejs, lai kā arī censtos, nav izticis bez šaudīšanās un ātru autiņu traukšanās. Un visā šajā haosā kā zivs ūdenī jūtas filmas spožākā zvaigzne – aktieris Džeiks Džilenhols. Turklāt viņš pat esot Bejam palīdzējis vairāku ainu režijā.

Asa sižeta filmu "Ātrā palīdzība" skatieties "Tet TV+ Filmu noma" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.