Slavenības
2022. gada 26. septembris, 14:14

VIDEO: Elīna Fūrmane pastāsta, kā iepazinusies ar savu jauno draugu

Jauns.lv

Par atraktīvo dīdžejmeiteni Elīnu Fūrmani jeb DJ Ellu Latvijā krietnu brīdi nebija nekas dzirdēts, un izrādās, ka pa šo laiku ir notikuši interesanti pavērsieni arī viņas personīgajā dzīvē. Jau divarpus gadus Ella ir kopā ar savu jauno afroamerikāņu draugu.

Telekanāla "STV Pirmā!" šovā "Slavenības. Bez filtra" viņa atklājusi abu iepazīšanās stāstu: "“Patiesībā mēs iepazināmies, pateicoties manai draudzenei Rūtai. Mans draugs ir dīdžeju menedžeris, un Rūta viņam bija iedevusi manu "Instagram" kontu, sakot – zinu foršu dīdžejmeiteni, varbūt jūs varat kaut ko profesionāli “sabīdīt”. Mēs sākām sarakstīties, un sanāca, ka sabīdījām arī ne tikai profesionālās lietas.”

Pāra attiecības lielā mērā attīstījās Covid-19 pandēmijas zīmē, kad ar otru cilvēku gluži vai piespiedu kārtā sanāca pavadīt kopā ļoti daudz laika. Bet vai Ellas prātā nepavīdēja doma arī par "kovidbēbīti”? “Tas būtu nedaudz par ātru - uzreiz plānot mazuli. Katram ir savs ceļš ejams - viens apprecas 21 gadu vecumā un uzreiz plāno mazuli, citam tas notiek vēlāk, bet citam varbūt vispār tas nav lemts. Un tas nav nekas slikts,” par plāniem ģimenes sakarā saka Ella.

“Viņš ir šokā, cik te auksti!”

Kā nesen rakstīja žurnāls "Kas Jauns", Latvijā savulaik tik ļoti pazīstamā dziedātāja un dīdžejmeitene Ella, īstajā vārdā Elīna Fūrmane, nu jau vairāk nekā desmit gadu dzīvo Amerikas Savienotajās Valstīs. Šomēnes Ella uz piecām dienām bija iegriezusies Latvijā un līdzi atvedusi arī savu mīļoto vīrieti Nati.

Ella ar draugu Rīgā

gallery icon

Žurnālam "Kas Jauns" Elīna pastāstīja, kā tad rit dzīve ASV un kādas ir izjūtas, atgriežoties dzimtenē. Kā izrādās, viņa ar savu mīļoto vairākas nedēļas ceļo pa Eiropu, baudot atpūtu un apciemojot draugus. Piecas dienas atvēlētas tam, lai savam mīļotajam vīrietim parādītu dzimteni. Elīna visu saplānojusi tā, lai īsajā laika posmā varētu gan pagūt viņam atrādīt savu dzimto pilsētu Jūrmalu, kur Ella pavadījusi bērnību, gan veltīt laiku pastaigām gar jūru un Lielupes meža ceļiem, pa kuriem savulaik devusies mājās, gan izmantot iespēju baudīt maltītes piejūras restorānos. Tāpat Ella mīļoto aizvedusi arī uz sava tēva atdusas vietu.

“Pirms ierados Latvijā, man bija ceļojums, kas ilga 30 dienas. Vajadzēja atpūtu, un katru gadu augusta beigās cenšos izskriet prom no darbiem,” saka Elīna. Viņa atklāj, ka šobrīd galvenokārt sevi nodarbina, strādājot pašai piederošos divos apģērbu veikalos. “Mani apģērbu veikali ir atvērti septiņas dienas nedēļā – var teikt, ka slēgti tie ir tikai divas dienas gadā,” bilst Elīna. Taujāta, vai atstājusi dīdžejošanas darbu novārtā, viņa atbild: “Tā varētu teikt. Pēc laika, kad pasaulē plosījās Covid-19 vīruss, es dīdžeja darbam esmu atvēlējusi otršķirīgāku lomu. Šī sirdslieta ir aizvirzījusies otrajā plānā.”

DJ Ella Latvijā 2017. gada nogalē

Amerikā dzīvojošā dziedātāja un dīdžejmeitene Ella, īstajā vārdā Elīna Fūrmane, 2017. gada novembrī uz īsu brīdi ieradās Latvijā.

gallery icon

Ar vislielāko prieku Elīna runā par būšanu savā dzimtenē Latvijā. “Kas man ir Latvija? Latvija vienmēr būs mana tēvu zeme. Mana mīļā zeme. Latvija ir ģimene, Latvija ir draugi, Latvijā ir visfantastiskākā garša. Latvijā ir dabisks, veselīgs ēdiens. Svaigs gaiss, kā nekur citur pasaulē. Mums ir skaisti koki, tik daudz brīvas zemes, kuru var iekopt,” novērojusi viņa. Viesošanās laikā primāri bijis satikt tuviniekus, draugus un paēst latviešu ēdienu.

Ellas mīļotajam gan šī viesošanās Latvijā asociējas ar ko citu. “Viņš ir šokā, cik te auksti! Taču viņam ļoti patīk tas, kāds miers ir Latvijā. Šeit neesot stresa,” skaidro Elīna. Mazliet pārsteidzoši, bet Ella pēc Amerikā nodzīvotiem tik ilgiem gadiem runā bez amerikāniska akcenta – tīrā latviešu valodā. “Man nav akcenta, jo es esmu latviete,” lepna ir viņa. “Nevaru pāramerikanizēties. Esmu projām 11 gadu. Tas nav tik daudz. Protams, esot Amerikā, runāju angliski. Taču tur ir latviešu biedrības, kur satieku daudz latviešu, un tad sarunājos dzimtajā valodā,” pastāsta Fūrmane. Kad nu būs nākamā došanās uz Latviju? “Ļoti gribētu atbraukt ar mīļoto šeit Ziemassvētku laikā, kad ir sasnidzis sniegs un ir tā īpašā atmosfēra. Būs jāsaģērbj Nate kārtīgi, lai ir silti,” pasmaida viņa.

Ellas pikantā klipa "Vēlreiz" filmēšanas aizkulises

2004. gada nogalē tapa dziedātājas Ellas pirmais videoklips “Vēlreiz” un tās režisors bija viņas toreizējais mīļotais – Miks Ozoliņš.

gallery icon

Ella "Talantu fabrikā"

Dziedātāja Ella šovā “Talantu fabrika 4” 2004. gadā.

gallery icon