foto: The Grosby Group / BACKGRID/ Vida Press
Aleks Boldvins pārdod māju, kurā dzīvoja ilgus gadus. Cena ir 16,5 reizes augstāka, nekā to nopērkot!
Slavenības
2022. gada 26. septembris, 08:22

Aleks Boldvins pārdod māju, kurā dzīvoja ilgus gadus. Cena ir 16,5 reizes augstāka, nekā to nopērkot!

Jauns.lv

Holivudas aktieris Aleks Boldvins nobriedis lielām pārmaiņām savā personīgajā dzīvē. Viņš nolēmis pārdot māju Hemptonā, kur nodzīvojis vairāk nekā 25 gadus. Par īpašumu aktieris prasa 29 miljonus ASV dolāru, kas ir sešpadsmit ar pusi reizes (!) vairāk, nekā viņš savulaik samaksāja, to iegādājoties.

Četrus hektāru lielo īpašumu aktieris iegādājās kopā ar Kimu Beisingeri 1995. gadā, par to samaksājot 1,75 miljonus ASV dolāru. Ēka ir vēsturiska, tās pirmsākumi meklējami vēl 18. gadsimtā. Aleks pēc nekustamā īpašuma iegādes māju atjaunoja un saglabāja tādu, kāda tā bija 1756. gadā, vien papildinot ar dažiem mūsdienīgiem elementiem, kā mājas kino zāli un vīna degustācijas telpu.

Aleks Boldvins pārdod māju Hemptonā par 29 miljoniem

gallery icon

930 kvadrātmetru lielajā mājā ir četras guļamistabas, piecas vannas istabas un divas tualetes. Mājā ir arī “liela virtuve ar ēdamzonu, ēdamzāle, kinoteātris, vīna degustācijas telpa un privāta bibliotēka ar koka paneļu sienām”.

Ārā netālu no dzīvojamās mājas ir labiekārtots 58 kvadrātmetru liels paviljonu ar kamīnu un baseinu, kā arī SPA spa zonu. Tepat līdzās ir arī iežogots sakņu dārzs. Alekam ir arī nokārtota plānošanas atļauja, lai palielinātu māju par 110 kvadrātmetriem un ierīkotu studiju otrajā stāvā un guļamistabu ar privātu vannasistabu un balkonu ar jumtu.

Aleka un Hilarijas Boldvinu ģimene Ņujorkā 2022. gada pavasarī

gallery icon

Aleks ar sievu Hilariju 2016. gadā savā īpašumā ļāva ieskatīties žurnāla  “Elle Décor” veidotājiem, kas māju raksturoja kā vieta, kur esot tik labi aizbēgt no pilsētas burzmas.

Pavisam nesen pāris nopircis vēl vienu lauku īpašumu Vermontā, tāpēc viņiem vairs nebūs tik daudz laika, ko pavadīt savā Hemptonas mājā. Viņu jaunajam īpašumam ir 22 ha zemes, uz kuras atrodas pilnībā restaurēta antīka lauku sēta ar trim guļamistabām, trim vannas istabām un pirti. Īpašumā ir arī viesu namiņš un šķūnis.

Aktiera Aleka Boldvina sieva Hilarija ar bērniem

Aleks Boldvins un Hilarija Tomase apprecējās 2012. gada 30. jūnijā Ņujorkā. Ģimenē jau aug divi bērni – meita Karmena (dzimusi ...

gallery icon

Aleks un Hilarija lielāko daļu laika pavada savā plašajā “penthouse” dzīvoklī Griničvilidžā, Ņujorkā, kuru viņi iegādājās par vairāk nekā 16 miljoniem ASV dolāru. Tomēr viņi vēlēsies vairāk laika pavadīt prom no sabiedrības acīm savā lauku īpašumā vēlāk šī gada nogalē, kad Hilarijai paredzēts laist pasaulē pāra septīto kopīgo bērnu.

Aleka Boldvina sieva demonstrē lokano ķermeni

Aktiera Aleka Boldvina sieva Hilarija ir jogas pasniedzēja un bieži sociālajos tīklos ievieto fotogrāfijas, kurās redzama sadzīviskās situācijas demonstrējam apbrīnojamu ...

gallery icon

Boldvina un Beisingeres meita parāda kārdinošu dekoltē

Aktieru Aleka Boldvina un Kimas Beisingeres meita modele Airlenda Boldvina apmeklējusi saviesīgu pasākumu zīmola „Salvatore Ferragamo” kleitā ar ļoti kārdinošu ...

gallery icon