foto: DPPA/Sipa USA/ Vida Press
Princis Viljams nespēj piedot Harijam viņa uzvedību, apgalvo karaļnama biogrāfe
Prinči Viljams un Harijs.
Slavenības
2022. gada 24. septembris, 06:18

Princis Viljams nespēj piedot Harijam viņa uzvedību, apgalvo karaļnama biogrāfe

Jauns.lv

Princis Viljams “vienkārši nevar piedot” Harijam par to, kā viņš ir izturējies pret karalisko ģimeni, turklāt karaliene jutusies “pārgurusi”, mēģinot izlīdzināt abu brāļu nesaskaņas, apgalvo karaļnama biogrāfe.

Jaunais Velsas princis “vienkārši nevar piedot” savam brālim princim Harijam par uzvedību un sagādātajām nepatikšanām ģimenei, apgalvo britu karaļnama biogrāfe.

Lai gan Viljams un Harijs 10. septembrī kopā ar savām sievām pēc divu gadu pārtraukuma apvienojās pie Vindzoras pils, lai kopīgi apskatītu karalienes piemiņai noliktos ziedus, tiek ziņots, ka reiz tik tuvos brāļus joprojām šķir milzīgas nesaskaņas.

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna kopā ar princi Hariju un Meganu Mārklu aplūko pie Vindzoras pils atstātos ziedus karalienes piemiņai

gallery icon

Kopš aizbraukšanas no Lielbritānijas un savu jauno māju izveidošanas Amerikas Savienotajās Valstīs, Saseksas hercogi ir regulāri runājuši ar amerikāņu mediju pārstāvjiem un kritizējuši britu karalisko ģimeni.

Keitija Nikola sarakstījusi grāmatu “Jaunie karaļnama pārstāvji” (“New Royals”), kurā tiek aplūkota britu karaliskās ģimenes nākamā paaudze. Nesenā intervijā autore norādījusi, ka Viljams nevar visu notikušo tā vienkārši nolikt malā un aizmirst.

foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/ Vida Press
Autore Keitija Nikola.

Skandalozajā intervijā Oprai Vinfrijai Harijs izteicās, ka viņam bijis jāpārrauj loks un jāaudzina savi bērni prom no sabiedrības uzmanības, kas vēro katru karaliskās ģimenes soli. Savukārt Megana apgalvoja, ka saņēmusi rasistisku komentāru no kāda ģimenes locekļa, kura vārdu viņa neatklāja.

Autore Keitija Nikola, viesojoties televīzijā pie Dena Vūtona, sacīja: “Galu galā Viljams tā vienkārši nevar piedot brālim, ne tikai viņa uzvedību un to, ko viņš ir izdarījis un kā viņš to ir izdarījis, bet paskatieties, kāda nasta tagad gulstas uz Viljamu! Viņš vienmēr domāja, ka Harijs būs viņa kompanjons, bet tagad viņš to visu dara viens pats.”

Harijs un Megana, Viljams un Ketrīna kopā ar karalisko ģimeni ierodas Vestminsteras zālē, kur pārvests karalienes šķirsts 2022. g. 14. IX

gallery icon

Nikola izteicās, ka nesaskaņas starp Hariju un pārējiem karaliskās ģimenes pārstāvjiem radījušas spriedzi karalienei.

Viņas Majestāte jutusies “pārgurusi”, mēģinot izlīdzināt abu brāļu nesaskaņas un cenšoties “panākt viņu izlīgumu”.

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon

“Tas ir neticami skumji, ka viņas valdīšanas norieta gadus sabojāja šī drausmīgā ģimenes plaisa, un nekas neliecina par to, ka tā būtu izlīdzināta,” paziņoja Keitija Nikola.

Grāmatā citēts viens tuvs ģimenes draugs, kurš izteicies, ka Elizabeti II “ļoti sāpinājusi” visa šī lieta, un, nespējot neko mainīt uz labu, viņa sacījusi: “Es nezinu, man ir vienalga, un es par to vairs negribu domāt.”

Prinči Viljams un Harijs satiekas princeses Diānas skulptūras atklāšanas ceremonijā

gallery icon

Nikola arī komentējusi Harija “15 minūšu” tikšanos ar savu tēvu karali, kurā princis ieteicis ņemt palīgā starpnieku, kas mēģinātu izlīdzināt viņu saspīlētās attiecības. Čārlza sieva Kamilla to dzirdot, esot gandrīz aizrijusies ar tēju. Viņa un karalis uzskata, ka nesaskaņas ir jāatrisina ģimenes lokā, neiesaistot svešiniekus.

Keitija Nikola uzskata, ka Harijs tagad izjutīs sirdsapziņas pārmetumus par to, ka augusta beigās atteicās apmeklēt Balmorālu, kad tur vienkopus pulcējās karalienes mazbērni un mazmazbērni.

Princis Čārlzs ar dēliem

gallery icon