foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - jautras komēdijas un seriāls par Miku Džegeru
Kadrs no filmas "Labais boss".
TV
2022. gada 22. septembris, 17:50

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - jautras komēdijas un seriāls par Miku Džegeru

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ lūkojiet spāņu komēdiju "Labais boss", melnā humora seriālu "Kā kļūt par elku Floridā" un biogrāfiski dokumentālu darbu "Mana dzīve "The Rolling Stones"".

Kad nekas nenotiek, kā plānots

Komēdija "Labais boss" ("El buen patrón") stāsta par Hulio Blanko – viņš ir harismātisks svaru ražošanas kompānijas īpašnieks.

Nelielajā spāņu pilsētiņā gaida ierodamies svarīgu komisiju, kas piešķir balvu par izciliem sasniegumiem biznesā, tāpēc uzņēmumā visam jābūt nevainojami. Bet, kā jau tādās reizēs gadās, nekas nenotiek, kā plānots. Problēmas, ar kurām bosam jātiek galā, rodas cita pēc citas.

"Labo bosu" ar spāņu zvaigzni Havjeru Bardemu galvenajā lomā skatieties "Tet TV+ Filmu noma" spāņu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Kā kļūt par elku Floridā

Melnā humora seriāla "Kā kļūt par elku Floridā" ("On Becoming a God in Central Florida") sižets raisās deviņdesmito gadu sākumā.

Orlando ūdensparka darbiniece Kristāla Gila pelna minimālo algu, nesen ir kļuvusi par atraitni un palikusi bez nekā, tāpēc viņa melo, shēmo un ar viltību kāpj augšup pa Founders American Merchandise kāpnēm – iekšā kultveidīgajā, skandalozajā, daudzmiljardu piramīdas shēmā, kas izraisīja viņas postu. Galvenajā lomā – Kirstena Dansta.

Iepazīt Džegeru

60 gadus Miks Džegers bijis "The Rolling Stones" līderis.

Dokumentālajā seriālā "Mana dzīve “The Rolling Stones”" ("My Life As A Rolling Stone") viņš stāsta, kā ir būt mūzikas vizionāram un kultūras elkam.

Mūziķi atklāj viņa ietekmi. Biogrāfiski dokumentālo seriālu skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli" angļu valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā.